Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα στις 29 Ιουλίου, στην Πολωνία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Αντίστροφη μέτρηση για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σε 9 ημέρες θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Και φέτος οι Ηπειρώτες θα κάνουν το βασικό στάδιο στην Πολωνία. #stoiximan_slgr #pasgianninafc #προετοιμασία #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2023_2024

Αντίστροφη μέτρηση για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σε 9 ημέρες θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Και φέτος οι Ηπειρώτες θα κάνουν το βασικό στάδιο στην Πολωνία.

Εκτός από τα μεταγραφικά, όπου υπάρχει σχεδιασμός αλλά περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει και με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και κυρίως από τα συγκεκριμένα έσοδα, στον ΠΑΣ Γιάννινα μετράνε αντίστροφα και για την έναρξη της προετοιμασίας. Οι Ηπειρώτες θα ξεκινήσουν στις 29 και 30 με τις αιματολογικές, την 1η και 2 του μήνα εργομετρικά και στην συνέχεια θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα.

Ο Θανάσης Στάικος θα ήθελε όσο γίνεται περισσότερες κινήσεις μέχρι και 21 Ιουλίου, ημέρα που η ομάδα θα βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μένοντας εκεί 10 ημέρες.

Στην Πολωνία οι Ηπειρώτες θα δώσουν σίγουρα 2 φιλικά και δεν αποκλείεται να δοθεί και τρίτο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button