FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν κάνει πίσω για Μελίσσα η Λαμία!

Αλλαγή δεδομένων και για τον Νίκο Μελίσσα και τον ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μπορεί τα δημοσιεύματα στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου να τον έφερναν εκτός ΠΑΣ Λαμία, αλλά η υπόθεση του Νίκου Μελίσσα φαίνεται πως δεν έχει «κλείσει» οριστικώς.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε βρίσκοντας τον Νίκο Μελίσσα να συμπληρώνει 16 παιχνίδια με τα «κυανόλευκα» ενώ στη συνολική παρουσία στον ΠΑΣ ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε 25 ματς.

Τα δημοσιεύματα τώρα στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου τον έφερναν εκτός ΠΑΣ Λαμία, ενώ κάποια από αυτά σημείωναν πως ο ποδοσφαιριστής έχει «κλείσει» στην Ξάνθη ή στον ΝΠΣ Βόλος.

Παρόλο αυτά και ενώ όλα έδειχναν πως το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσει από την ομάδα της Φθιώτιδας, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Λαμία θα κάνει κίνηση και πάλι για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ή ακόμη και αν μείνει ελεύθερος θα δείξει ενδιαφέρον.

Ο Μελίσσας αποτελεί μία εξαιρετική λύση κάτω από τα δοκάρια και δοκιμασμένη σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος και η παραμονή στην ομάδα είναι αναγκαία ειδικά τώρα που ο Μπόγιαν Σαράνοφ είναι και με τα δύο πόδια στην έξοδο…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button