Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ματς «κόλαση» στη Γλύφα!

Νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε η ομάδα του ΑΟ Γλύφας, με αντίπαλο την Α.Ε Εχιναίων στο ντέρμπι της αγωνιστικής. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΟΓλύφας #ΑΕ_Εχιναίων

Νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε η ομάδα του ΑΟ Γλύφας, με αντίπαλο την Α.Ε Εχιναίων στο ντέρμπι της αγωνιστικής. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΟΓλύφας #ΑΕ_Εχιναίων

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας ο ΑΟ Γλύφας κέρδισε εντός έδρας με 3-1 την Α.Ε Εχιναίων, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΙΖΑΤΟ

Αν αυτό το σαββατιάτικο απόγευμα δεν ήταν εντυπωσιακό τότε πείτε μας ποιο ήταν; Τρεις αποβολές, συνεχόμενη ένταση και τέσσερα γκολ ήταν ο απολογισμός του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Γλύφας την Αθλητική Ένωση Εχιναίων.

Μόλις στο 4 λεπτό του αγώνα ο Ξηρογιάννης εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην άμυνα της Ένωσης σουτάρε εκτός περιοχής στην δεξιά πλευρά του Χάδου κανόντας το 1-0.

Λίγο αργότερα ο Ξηρογιάννης έγινε δημιουργός από σκόρερ καθώς πάσαρε στη δεξιά πλευρά, ο Γαλανός έγινε αποδέκτης της μπάλας και από πλάγια θέση έπιασε εκπληκτικό σουτ στέλοντας τη μπάλα στην απέναντι πλευρά κανόντας το 2-0.

Το γρήγορο 2-0 έφερε αναστάτωση στην ομάδα της Ένωσης με αποτέλεσμα στο 13 λεπτό και μετά από φάουλ που καταλόγισε ο διαιτητής Δαουκλιώτης στον Σχουλη, να φέρει μεγάλο εκνευρισμό στον ποδοσφαιριστή.

Μετά από μία «λογομαχία» ο διαιτητής απέβαλε τον ποδοσφαιριστή με την Α.Ε Εχιναίων να συνεχίζει με 10 ποδοσφαιριστές. Είχαμε βέβαια και μία 5λεπτη διακοπή, καθώς υπήρχε γενικότερη ένταση όπου χρειάστηκαν οι ψυχραιμότεροι για να εκτονωθεί.

Η Ένωση βρήκε τη λύση  στο σκοράρισμα στο 21 λεπτό όπου μετά από κόρνερ του Πολύμερου βρήκε τον Σκαρή στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη η Γλύφα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Γιάννης Περιβολιώτη αφού μόλις στο 48 λεπτό κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπισμπιγιάννης στελοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χάδου κάνοντας το τελικό 3-1.

Δυστυχώς η ένταση συνεχίστηκε καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 87 λεπτό ο Καφόρος μετά από έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές. Τέλος αποβλήθηκε και ο προπονητής της Α.Ε Εχιναίων για διαμαρτυρία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button