ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με πλεονέκτημα έδρας ο ΠΑΣ Λαμία στα play out;

Η μείωση 12 βαθμών από την Ξάνθη, δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play out στον ΠΑΣ Λαμία, όπως προκύπτει από τη βαθμολογική θέση των «κυανόλευκων».

Αλλαγές και μάλιστα σημαντικές φέρνει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της SuperLeague, καθώς τιμώρησε με -7 βαθμούς τον ΠΑΟΚ και με -12 την ομάδα της Ξάνθης.

Η απόφαση αυτή, εκτός ότι αλλάζει τον βαθμολογικό πίνακα των play offs, καθώς ο ΠΑΟΚ πλέον φτάνει στους 52 από 59 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη και πέφτει στους 18 πόντους και στην 12η θέση!

‘Εχοντας τώρα ως δεδομένη αυτή την απόφαση της SuperLeague και με κάθε επιφύλαξη, μπορούμε να πούμε πως ο ΠΑΣ Λαμία πλέον, ανεβαίνοντας και μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα, πάει στα play out με πλεονέκτημα έδρας!

Βέβαια, τονίζουμε ξανά πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί πάνω στο συγκεκριμέμο θέμα, καθώς ακόμη εκκρεμεί η επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία θα γίνει σήμερα στις 14:00, στο ΔΣ της SuperLeague!

Να σημειώσουμε δε, ότι σίγουρα θα υπάρχει έφεση και από τις δύο ομάδες που υπέστησαν την μείωση βαθμών, καθώς και προσφυγή στο CAS. Η εκδίκαση βέβαια αυτών των υποθέσεων θα πάρει αρκετό καιρό!

H βαθμολογία:

Ολυμπιακός 66
ΠΑΟΚ 52 (υπολογίζεται το -7)

ΑΕΚ 51
Παναθηναϊκός 44
ΟΦΗ 34
Άρης 34
Ατρόμητος 32
ΑΕΛ 30
Αστέρας Τρίπολης 30
ΠΑΣ Λαμία 27
Βόλος 27
Ξάνθη 18 (υπολογίζεται το -12 )
Παναιτωλικός 17
Πανιώνιος 11

Διαβάστε επίσης

Back to top button