Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ανακατεύει την τράπουλα» ο Μίτσελ!

Ετοιμάζει νέες αλλαγές στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. #slgr #Michel #olympiacosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ετοιμάζει νέες αλλαγές στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. #slgr #Michel #olympiacosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ανακατεύει την τράπουλα ο Μίτσελ ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά και πιο αποτελεσματικός κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι Πειραιώτες καλούνται να γυρίσουν σελίδα μετά τη σκληρή ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 για την 8η αγωνιστική της Super League, η οποία τους έριξε στην 5η θέση και τους έφερε στο -10 από την κορυφή.

Ο Μίτσελ θέλει να δει ασφαλώς βελτιωμένους και πιο αποτελεσματικούς τους «ερυθρόλευκους», αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (22/9, 19:30).

Ο Ισπανός σχεδιάζει να κάνει αλλαγές και δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα και τέσσερις κινήσεις. Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης με τον «δικέφαλο του Βορρά» μετατοπίστηκε ξανά στο κέντρο της άμυνας ο Εμβιλά και δεν αποκλείεται να παίξει εκεί και κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Όσο κυλάνε οι ημέρες τόσο ωριμάζει η συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό του έμπειρου τεχνικού.

Εφόσον, επιβεβαιωθεί ένα τέτοιο σενάριο θα δημιουργηθεί κενό στα χαφ και θα προκύψει ευκαιρία για να «μπουκάρει» στην ενδεκάδα ο Σαμασέκου, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση στο «6» μαζί με τον πρώην διεθνή άσο.

Πέραν της εικόνας που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός ένα σημαντικό θέμα των Πειραιωτών ήταν η αποτελεσματικότητά τους ξανά. Παρότι ο Ελ Αραμπί δεν κινείται στα δικά τους στάνταρ στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Μαροκινός θα αποκτήσει σιγά-σιγά σημαντικό ρόλο και πάλι.

Τέλος, ο Τζολάκης υπέστη κάκωση κόντρα στον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε αν θα γίνει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια. Με τον Πασχαλάκη, ο οποίος στο ντεμπούτο του στα ερυθρόλευκα έκανε κόντρα στην Καραμπάγκ, το μόλις 3ο «clean sheet» του Ολυμπιακού στη σεζόν, να παίρνει τη θέση του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button