Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Επιλογές από το CHL, την Segunda και την Τσάμπιονσιπ»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα και Καλό Μήνα. Δυναμικά έφυγε ο Σεπτέμβριος αφού πέρασαν 6/7 επιλογές μας . Σήμερα έχουμε επανέναρξη του CHL, παιχνίδια για την Chanmpionship και την Β΄Ισπανίας αλλά και κάποια παιχνίδια κυπέλλων. Δύο παιχνίδια ξεχώρισα από το CHL, άλλα δύο από την Championship στην Αγγλία και δύο παιχνίδια από την Segunda Division.

Στο CHL που εκεί όπως είναι φυσικό υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, έχουμε τις πρώτες αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική. Στον 2ο όμιλο, τον όμιλο του Ολυμπιακού το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το Τότεναμ – Μπάγερν στις 22:00. Oι γηπεδούχοι έρχονται από ισοπαλία στο “Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-2 και οι φιλοξενούμενοι με νίκη 3-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Μόναχο. Δύσκολο παιχνίδι για την Τότεναμ που δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα της μετά το Χ με τον Ολυμπιακό. Αλλά η Μπάγερν δεν είναι η ομάδα που υπολογίζεις εύκολα στους 3 βαθμούς απέναντι της, το αντίθετο μάλλον. Και οι δύο δέχονται γκολ φέτος αλλά και σκοράρουν με ευκολία. Η Τότεναμ έχει 7/9 g/g σε πρωτάθλημα, EFL Cup και CHL. Ενώ η Μπάγερν 5/9 σε πρωτάθλημα, DFB Pokal και CHL. To g/g πολύ χαμηλά στο 1.45 δεν έχει αξία, επιλογή το g/g & over 2.5 στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο παιχνίδι που ξεχώρισα από το CHL επίσης στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη Γαλατασαράϊ – Παρι Σ.Ζ . Οι γηπεδούχοι έρχονται από λευκή ισοπαλία στο Βέλγιο απέναντι στην Μπρίζ και οι Παριζιάνοι από νίκη στο ντέρμπι του ομίλου με την Ρεάλ την 1η αγωνιστική. Eκτος Νειμαρ (τιμωρημένος), Ντράξλερ και πιθανόν σε ακόμη ένα ο Καβάνι, ενώ εκτός για την Γαλατά εκτός ο Εμρέ Ακπαμπα. Σε όλα τα βασικά στοιχήματα όπως είναι λογικό οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλά. Στο over 3.5 σε αυτή την φάση με την εικόνα της Παρί στα δύο τελευταία με Ρεμς και Μπορντο δεν πάει εύκολα το χέρι. Θα επιλέξω το over 2.5 κίτρινες κάρτες για την Γαλατασαράϊ με απόδοση 1.85 μιας και ο Πολωνος διαιτητής την αναμέτρησης Σιμόν Μαρτσίνιακ βγάζει 4.24 κίτρινες κάρτες κατά μ.ο. Με την Γαλατά να δέχεται σε 8 επίσημα σε πρωτάθλημα, κύπελλο, CHL και Super Cup 26 κίτρινες.

Στην Segunda Division στις 20:00 Nουμάνθια – Φουενλαμπράδα. Οι φιλοξενούμενοι νεοφώτιστοι με πολύ καλό ξεκίνημα στην Segunada και βρίσκονται στη 5η θέση με 14 βαθμούς μετά το 2-2 με την Ράγιο Βαγεκάνο. Οι γηπεδούχοι στην 12η θεση με 10 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. H φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν προς το παρόν τουλάχιστον να φοβούνται την κατηγορία και το τελευταίο με την Ράγιο ήταν καλή απόδειξη. Αφού πριν μερικούς μήνες τις δυο ομάδες χώριζαν 2 κατηγορίες. Και οι δύο σκοράρουν με την γηπεδούχο στον συντελεστή τερμάτων με 9-8 ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 10-7. Λαμβάνοντας υπ όψιν τα παραπάνω το g/g στο 2.10 δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο παιχνίδι στην Segunda Division στις 22:00 Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλκορκόν στο Βαγίεκας της Μαδρίτης. Η Ράγιο είναι από τις ομάδες που παρακολουθώ και ακολουθώ από την αρχή και θα την ακολουθήσω μέχρι το τέλος. Δεν κερδίζει αλλά παίζει ωραία μπάλα, σκοράρει αλλά αμυντικά είναι παιδική χαρά. Στο τελευταίο με την Φουενλαμπράδα πέρασε μπροστά με 1-2 στο 90΄και ισοφαρίστηκε στο 95΄. Η Αλκορκόν βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς σε 8 αγώνες και συντελεστή τερμάτων 12-12. Η Ράγιο δεν έχει περιθώρια και εύκολα η δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 goal στο 1.55, και μονό αποδεκτό το τεράστιο g/g & over 2.5 goal στο 2.70. Η Ράγιο έχει 4/8 g/g & over 2.5 και η Αλκορκόν 3/8 με την εικόνα και την ανάγκη της Ράγιο αξίζει το ρίσκο.

Στην Championship Λίντς – Γουέστ Μπρόμ στις 21:45 δεν μου κάνει τόσο φαβορί στο 1.75 η Λίντς. Η Γουέστ Μπρόμ είναι στην 1η θέση και η Λίντς στην τέταρτη τις χωρίζουν 2 βαθμοί 19 έναντι 17. Το διπλό στο 4.60 αλλά επιλογή στο παιχνίδι είναι το g/g με απόδοση 1.65. Η Λίντς έχει φέρει 2/9 ενώ η Γουέστ Μπρόμ 8/9 και έχει σκοράρει 17 γκολ σε 9 παιχνίδια.

Στις 21:45 έχουμε και το Χάλ – Σέφιλντ Γουέν. η Χάλ παίζει επιθετικά άλλοτε της βγαίνει άλλοτε δεν της βγαίνει. Έχει μαζέψει 10 βαθμούς σε 9 παιχνίδια και είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η Σέφιλντ απ την άλλη στην 7η θέση με 16 βαθμούς σε 9 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 15-8. Λογικά η Χάλ και ειδικά στην έδρα της δεν θα αλλάξει στυλ και η Σέφιλντ δείχνει ικανή να την τιμωρήσει. Σωστό το over 2.5 στο 1.85 και θα το επιλέξω.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ 1

Γαλατασαράϊ – Παρι Σ.Ζ

over 2.5 κίτρινες κάρτες Γαλατασαράϊ (1.85)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλκορκόν

1Χ & over 1.5 goal  (1.55)

ΠΑΡΟΛΙ Ή ΤΡΙΞΙ

Χάλ – Σέφιλντ Γουέν.

over 2.5 (1.85)

Τότεναμ – Μπάγερν

g/g & over 2.5 ( 1.75)

Λίντς – Γουέστ Μπρόμ

g/g (1.65)

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλκορκόν

g/g & over 2.5 goal (2.70)

Nουμάνθια – Φουενλαμπράδα

g/g (2.10)

Διαβάστε επίσης

Back to top button