ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Αν τα μπάτζετ… έπαιζαν ποδόσφαιρο!(pics)

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναιτωλικό πλησιάζει... και το LamiaSports συνεχίζει το pre game show του με διάφορα άρθρα!

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναιτωλικό πλησιάζει… και το LamiaSports συνεχίζει το pre game show του με διάφορα άρθρα!

Μπαίνουμε στο κλίμα της αναμέτρησης της SuperLeague 1 ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναιτωλικό… εδώ στο LamiaSports!

Μπάτζετ! Ένα όνομα πολλά χαρτάκια… Όχι για όλες τις ομάδες όμως! Ο ΠΑΣ Λαμία και ο Παναιτωλικός, εκτός ότι μοιάζουν στον τρόπο παιχνιδιού τους, όπως διαβάσατε και σε προηγούμενό μας άρθρο, μοιάζουν αρκετά και στα μπάτζετ.

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με τις καλοκαιρινές του μεταγραφές αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν ήδη στο ρόστερ, ο Παναιτωλικός έχει αυτή την στιγμή 9,20 εκατ. € total market value.

Οι Αγρινιώτες έχουν το 11ο μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και βρίσκονται πάνω από τις ομάδες του ΝΠΣ Βόλος, Πανιώνιος και ΠΑΣ Λαμία.

Στο top-5 των ποδοσφαιριστών με τις μεγαλύτερες αξίες έχουμε τους:

Ο Βλαντ Μοράρ είναι πρώτος με 700χιλ € αξία, ενώ τον ακολουθεί ο Πιέρ Σανιά με 600χιλ. € αξία σύμφωνα με το transfermarkt.com.

Οι τρεις επόμενες θέσεις ανήκουν στους Ιγκόρ Γιοβάβονιτς, Γκμπόλι Αριγίμπι και Χόρχε Ντίας, οι οποίοι έχουν αξία 500χιλ.€.

 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Το total market value του ΠΑΣ Λαμία, έπειτα από τις νέες προσθήκες έχει φτάσει στο 7,18 εκατ. €. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται πιο πάνω από τον ΠΑΣ στη λίστα με τα market value των ελληνικών ομάδων ενώ η ομάδα της Λαμίας βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Στο top-5 των ποδοσφαιριστών με τη μεγαλύτερη αξία στον ΠΑΣ Λαμία, πρώτοι στη λίστα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Ισμαΐλ Σασί και ο Ντάνι Μπεχαράνο με αξία 450χιλ. €.

Έπειτα, έχουμε πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αξία 400χιλ € και αυτοί είναι οι εξής: Μάρκος Βελλίδης, Ελίνι Δημούτσος, Ντάνιελ Αντέτζο, Τάσος Καραμάνος και Ταϊρόν ντελ Πίνο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button