ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός… η ομάδα που το «βάζει δύσκολα»!(pics+vids)

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό για τον ΠΑΣ Λαμία.

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό για τον ΠΑΣ Λαμία.

Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας και την προϊστορία των δύο συλλόγων στη SuperLeague θα δούμε πως παραδοσιακά η ομάδα από το Αγρίνιο… βάζει δύσκολα στον ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο λοιπόν των pre game αφιερωμάτων για τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικό θα δούμε σήμερα την προϊστορία των δύο ομάδων στη SuperLeague.

Μέχρι στιγμής και έπειτα από τέσσερις αγώνες στην κορυφαία κατηγορία, ο Παναιτωλικός μετράει δύο νίκες, μία εκτός και μία εντός ενώ τα άλλα δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Μάλιστα, τα δύο ισόπαλα παιχνίδια είχα και ακριβώς το ίδιο χορτατιστικό σκορ, το 2-2!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη SuperLeague και το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμα! Στις 3 Δεκεμβρίου του 2017, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο ΔΑΚΛ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Λουίς Φάρλεϊ Ρόσα, στο 12΄φεύγει στην αντεπίθεση και μετά το δοκάρι του Μαρινάκη, έκανε με κεφαλιά το 0-1. Δυστυχώς, το 0-2 δεν άργησε να έρθει με τον Χόρχε Ντίας στο 24΄ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Η αντεπίθεση της Λαμίας άργησε λίγο… αλλά ήρθε! 

Ο Νόε Ακόστα στο 69΄μείωσε το σκορ σε 1-2 πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τον ΠΑΣ, ενώ το φινάλε της αναμέτρησης έμελλε να είναι χιτσκοκικό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, δείχνει 7 λεπτά καθυστερήσεις! Ο Πατρίκ Βουό εκμεταλλεύεται την λάθος συνεννόηση στην άμυνα των «κίτρινων» και πετυχαίνει το 2-2!

 

Ο επαναληπτικός αγώνας, πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου του 2018, στο γήπεδο του Αγρινίου!

Η ομάδα του Παναιτωλικού, υποδέχθηκε την «σκληροτράχηλη» ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, την οποία και κατάφερε και κέρδισε με σκο 1-0.

Το «χρυσό γκολ» της αναμέτρησης πέτυχε ο Βλαντ Μοράρ, στο 75΄του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέριδσε ο Μάζουρεκ. Στο 71΄ο Χόρχε Ντίας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Μαρκ Ασίγκμπα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

 

Και περνάμε στα δύο περσινά παιχνίδια…

Στην πρώτη συνάντηση, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2018 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού, με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να έχει έπειτα από 3 αγώνες πρωταθλήματος… 0 βαθμούς!

Έτσι, έψαχνε πάση θυσία μία καλή εμφάνιση και τουλάχιστον τον πρώτο της βαθμό… και τον πήρε!

Παρόλο αυτό για να πετύχει τον στόχο της η Λαμία έπρεπε να περάσει από «40 κύματα». Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Φρανκ Μάζουρεκ να σκοράρει στο 27΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Χακίμ Μαστούρ να έχει περάσει στο παιχνίδι, ο ΠΑΣ απαντάει με τον Ντένις Επστάιν στο 74΄κάνοντας το 1-1.

Δυστυχώς ο Νικολά Μανά στο 88΄του αγώνα έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αγρίνίου και φαινομενικά «σκότωσε» με το γκολ του κάθε ελπίδα της Λαμίας!

Φαινομενικά, όμως!

Ο Χακίμ Μαστούρ βγάζει τη σέντρα προς το κεφάλι του Μπαράλες, αυτός πηδάει πιο ψηλά από τον Μιχάι, αλλά ο αμυντικός των γηπεδούχων έχει βάλει το χέρι του… με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι!

Την εκτέλεση, την ανέλαβε μόνος του ο Μαστούρ, ο οποίος βλέπει τον Κυριακίδη να του αποκρούει το πέναλτι αλλά και τον Ντάνιελ Αντέτζο να έρχεται ως «τρέιλερ» από πίσω και να γράφει με δυνατό σουτ του 2-2!

 

Και φτάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων… το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2019 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Δυστυχώς, το τελευταίο αποτέλεσμα των δύο ομάδων… δεν είναι καλό για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Γουίλιαν Μπαρμπόσα στο 25΄ και ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς στο 71΄«κατέστρεψαν» τα όνειρα της λαμιώτικης ομάδας και το τελικό σκορ 0-2 ήταν το αποτέλεσμα…

Διαβάστε επίσης

Back to top button