Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τεσσάρα» από Τσέλσι και ανάσα για Λάμπαρντ!

Σούπερ εμφάνιση από την Τσέλσι που πέρασε με 1-4 από το «St. Mary's» απέναντι Σαουθάμπτον.

Σούπερ εμφάνιση από την Τσέλσι που πέρασε με 1-4 από το «St. Mary’s» απέναντι Σαουθάμπτον.

PREMIER LEAGUE – 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ: 1-4

Γήπεδο: St. Mary’s Stadium, Southampton

Σούπερ εμφάνιση από την Τσέλσι που πέρασε με 1-4 από το «St. Mary’s» απέναντι Σαουθάμπτον. Οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ έναν άνω-κάτω την άμυνα των «αγίων» και πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισαν από νωρίς. Εξαιρετική εμφάνιση από όλους του ”μικρούς” που ο Λάμπαρντ επιλέγει να χρησιμοποιεί.

Η Τσέλσι είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 11′ με σουτ του Άμπραχαμ εξω από την περιοχή, που απέκρουσε ο Γκαν. Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο ο Άμπραχαμ πήρε το αίμα του πίσω καθώς μετά από ωραίο άνοιγμα του Χάντσον-Οντόι, σούταρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή κάνοντας το 0-1. Στο 24′ οι «μπλε» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Γουίλιαν να δίνει στον Μάουντ που με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Γκαν για το 0-2. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου η Σαουθάμπτον μείωσε με τον Βαλερί να βρίσκει ωραία τον Ινγκς που από πολύ κοντά έκανε το 1-2. Δύο λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με σουτ του Ρέντμοντ από πολύ πλάγια θέση που πέρασε λίγο έξω. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών οι Λονδρέζοι έκαναν το 1-3 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής από τον πολύ ψορμαρισμένο Καντέ.

Η Τσέλσι είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 49′ με σουτ του Χάντσον-Οντόι από πλάγια θέση που απέκρουσε ο Γκαν. Στο 59′ η Σαουθάμπτον απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ-Πράους που πέρασε λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα είχε και η Τσέλσι ευκαιρία με μακρινό σουτ του Άμπραχαμ που απέκρουσε ο Γκαν. Στο 75′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Γιοσίντα που απέκρουσε ο Κέπα. Στο 89′ η Τσέλσι έκανε το 1-4 με ωραίο σουτ του Μπατσουαγί.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Μπέντναρετ, Βαλερί, Ρομέου, Γουόρντ-Πράους, Χόιμπιεργκ, Λονγκ (73′ Ονταφέμι), Ινγκς (81′ Άνταμς), Ρέντμοντ (81′ Μπουφάλ)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Ζουμά, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Τόμορι, Ζορζίνιο, Καντέ, Γουίλιαν, Μάουντ (80′ Κόβασιτς), Χάντσον-Οντόι (80′ Πούλισιτς), Άμπραχαμ (84′ Μπατσουαγί)

Διαβάστε επίσης

Back to top button