Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Γκάνεα – Το βάρος στα τελειώματα

Ο Κρίστιαν Γκάνεα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ η προετοιμασία του τριφυλλιού ενόψει Ιωνικού συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα. #slgr #panathinaikosfc #ionikosfc #πρεμιέρα #season2022_2023

Ο Κρίστιαν Γκάνεα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ η προετοιμασία του τριφυλλιού ενόψει Ιωνικού συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Γκάνεα να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση το βάρος έπεσε στα τελειώματα, με τους πράσινους μάλιστα να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με διπλό χωρίς περιορισμούς.

Το τριφύλλι ενόψει πρεμιέρας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέρα από τον Σένκεφελντ και έτσι αναμένεται να είναι πάνοπλος, εκτός απροόπτου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Στο πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Γκάνεα, ο οποίος ανάρρωσε από την ίωση. Μοναδικός απόντας ο τραυματίας Σένκεφελντ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε όλο το γήπεδο χωρίς περιορισμούς.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button