Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε με νίκη το Καινούργιο!

Η ομάδα του ΑΟ Καινουρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε τον Κομνηνό Κόμνηνας!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μουτσουρούφη, η ομάδα του ΑΟ Καινουρίου ξεκίνησε το πρώταθλημα της Β΄Φθιώτιδας με το δεξί!

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της πρεμιέρας για την ομάδα του Καινούργιου, η οποία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, υποδέχθηκε τον Κομνηνό Κόμνηνας, τον οποίο και κέρδισε με 3-0 σκορ.

Η γηπεδούχος ομάδα, αν μπήκε κάπως νευρικά στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε και «άνοιξε» την άμυνα της Κόμνηνας, παίρνοντας μίσ σημαντική νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΑΟΚ ήταν ο Μουτσουρούφης, ο οποίος με χατ-τρικ έδωσε τους πρώτους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Μάλιστα, το πρώτο γκολ το πέτυχε με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ ενώ το δεύτερο ήρθε έπειτα από σέντρα του Γιώργου Γρίβα στο πρώτο δοκάρι,  ο Νίκος Γρίβας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κωνσταντίνος Μουτσουρούφης από κοντά έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 γράφτηκε με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να δέχεται την πάσα από τον Φακίρη και στο τετ α τετ με τον Γεωργίου δεν αστόχησε…

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ Κανουρίου: Βαγιώτης, Ξυδιάς, Μουτσουρούφης, Γρίβας Ν., Σαλαμούρας, Καλπάκης, Κακάρας, Καραπιπέρης, Γρίβας Γ., Φαίκρης, Γούλας.

Κομνηνός Κόμνηνας: Γεωργίου, Σουλοβάρι, Δημητρίου, Κουτσάφτης, Γκρίφι, Σουλοβάρι, Ιωάννου, Γκλάρας, Σουλοβάρι, Γκιόσι, Μύθης

Διαβάστε επίσης

Back to top button