FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ: Αυτοί έπαιξαν στη Football League.. θα παίξουν και στη SuperLeague!(pics)

Δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές από τις ομάδες του ΠΑΣ Λαμία με τον ΟΦΗ, έπαιξαν στην προπέρσινη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Football League αλλά βρίσκονται ακόμη στα ρόστερ των συλλόγων.

Την ομάδα του ΟΦΗ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague.

Όπως έχετε διαβάσει στο LamiaSports, οι δύο ομάδες έχουν ήδη βρεθοί αντιμέτωπες στο παρελθόν όχι όμως στη SuperLeague αλλά… στη Football League.

Σήμερα, θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν σε εκείνη την αναμέτρηση, αλλά θα βρίσκονται ή υπάρχουν στα ρόστερ των δύο ομάδων και φέτος.

Ας ξεκινήσουμε από τον ΠΑΣ Λαμία και με τους Μάρκο Μπλάζιτς και Ανέστη Αναστασιάδη. Οι δυό τους έπαιξαν στον αγώνα εκείνο ως βασικοί… αλλά βασικοί αναμένεται να είναι και στο αυριανό ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Από την άλλη, στην ομάδα του ΟΦΗ υπάρχουν ακόμη οι Στρέζος, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης αλλά και ο γνωστός μας Βουό… Τέλος, στη Λαμία μαζί με τους Κρητικούς είχε ταξιδέψει και ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος θα βρεθεί και αύριο στο ΔΑΚ Λαμίας και πάλι ως προπονητής του ΟΦΗ.

Θυμηθείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων στο παιχνίδι της 5 Μαΐου 2017:

ΠΑΣ Λαμία (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (87′ Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72′ Αυγενικού), Βαλιός, Όμο, Ρότσα (46′ Ματσούκας), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Χαντί (58′ Όγκμποε), Πάγκαλος (58′ Μιλοσάβλιεβ), Μάνος, Βουό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button