Παίδων - ΝέωνΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σεμινάριο για την ψυχολογία αθλητή – παιδιού στην Ακαδημία Α.Ο Φραντζή(pics)

Ο ψυχολόγος - επικοινωνιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης στις σχολές προπονητών UEFA της ΕΠΟ, Αχιλλέας Υφαντίδης, βρέθηκε χθες στην Ακαδημία «ΑΟ Φραντζή», μιλώντας για την ψυχολογία του αθλητή - παιδιού!

Ο ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης στις σχολές προπονητών UEFA της ΕΠΟ, Αχιλλέας Υφαντίδης, βρέθηκε χθες στην Ακαδημία «Α.Ο Φραντζή», μιλώντας για την ψυχολογία του αθλητή – παιδιού!

Την ευκαιρία να ακούσουν σημαντικά θέματα πάνω στο ποδόσφαιρο και την ψυχολογία είχαν οι γονείς και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας «Α.Ο Φραντζή», που γέμισαν χθες την αίθουσα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο 1ο χλμ. Λαμίας – Φραντζή.

Ο ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης στις σχολές προπονητών UEFA της ΕΠΟ, κ. Αχιλλέας Υφαντίδης, αναφέρθηκε σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τους γονείς αλλά και τους αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα το ευαίσθητο αυτό μέρος του ποδοσφαίρου.

Έτσι, με την ομιλία αυτή η Ακαδημία «Σερπάνος» πρωτοτυπεί ξανά και δείχνει τον σωστό δρόμο για την λειτουργία μίας ακαδημίας ποδοσφαίρου, που δίνει έμφαση σε τέτοια λεπτά και σημαντικά θέματα.

Το βιογραφικό του κ. Αχιλλέα Υφαντίδη

  • Εκπαιδευτής – Επιστημονικός Συνεργάτης στην εταιρεία Σχολές Προπονητών UEFA της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
  • Εισηγητής Σεμιναρίων πάνω σε θέματα εργασιακής ψυχολογίας, ορθής επικοινωνίας, αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού στην εταιρεία Σύμβουλος επιχειρήσεων
  • Μέλος Κύριου Διδακτικού Προσωπικού στην εταιρεία ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  • Ψυχολόγος στις μικρές Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου στην εταιρεία Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
  • Ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ
  • Σπούδασε MA in International Relations στο Kent University at Canterbury-United Kingdom
  • Σπούδασε Ψυχολογία στο Aristotle University of Thessaloniki
  • Σπούδασε Performance Coaching Diploma στο International E-Learning Academy

Διαβάστε επίσης

Back to top button