ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόνδρας: «Η Λαμία πάει στην Τούμπα για τη νίκη!»

Για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για το αυριανό ματς της Τούμπας και τη «μάχη» του πρωταθλήματος. Για το αυριανό ματς της Τούμπας, τον ΠΑΟΚ και φυσικά τη Λαμία, μίλησε ο Σκόνδρας στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στην Τούμπα: «Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό. Πρώτη φορά παίζω ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ μέσα στον Τούμπα. Πέρασα πολύ όμορφα, ήταν ωραία. Θα ήθελα να παίξω και πάλι μέσα στην Τούμπα έστω και ως αντίπαλος. Την ώρα του αγώνα αφήνουμε στην άκρη τα συναισθήματα».

Το εάν θα ήθελε να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ: «Εννοείται. Ποιος ποδοσφαιριστής δε θα το ήθελε; Χαίρομαι όμως που κατέκτησε τρόπαια και συνεχίζει την ανοδική του πορεία».

Το εάν διατηρεί ακόμη επαφές: «Μιλάμε με πολλά παιδιά».

Για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι αντίπαλος του: «Ότι και να διαβάσουμε καθρέφτης μας είναι το γήπεδο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο αντίπαλος μου. Όποιος και να είναι απέναντι μου είμαστε διαβασμένοι. Μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα. Εάν είμαστε καλά μέσα στο γήπεδο όλα τα άλλα είναι περιττά».

Το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πιο επικίνδυνοι: «Όλοι οι παίκτες του είναι πολύ καλοί. Εάν τους δώσεις χώρο τότε γίνονται επικίνδυνοι».

Το πως θα αντιδράσει στο πιθανό χειροκρότημα του κόσμου: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα. Θα ανταποδώσω το χειροκρότημα».

Το εάν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι το φαβορί. Έχει δείξει ότι έχει ένα δυνατό σύνολο. Από εκεί και πέρα όλα τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα όμως».

Για τη Λαμία: «Η ομάδα μου θα κατέβει για τη νίκη. Το τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το πει ο προπονητής του».

Διαβάστε επίσης

Back to top button