ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας Ιταλός για τον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία!

Ένα ακόμη όνομα, γνώριμο στην SuperLeague, προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκου του ΠΑΣ Λαμία.

Ένα ακόμη όνομα, γνώριμο στην SuperLeague, προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκου του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Ιταλός κόουτς, πρώην της ΑΕΛ, προβάλει ως η μόνη λύση από το εξωτερικό που ενδέχεται να απασχολήσει την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στο εσωτερικό είναι στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων της Λαμίας σε ότι αφορά τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο τους.

Η περίπτωση του Ακη Μάντζιου παίζει από καιρό «δυνατά», όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει και η έκπληξη από το εξωτερικό. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει όποιος και αν προσληφθεί να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και να προσαρμοστεί άμεσα, καθώς ο χρόνος πιέζει για άμεση ανάκαμψη.

Από όσους εκτός συνόρων έχουν προταθεί, εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να απασχολήσει, εφόσον προκριθεί η εκτός των συνόρων λύση, είναι ο Τζιναλούκα Φέστα.

Γνώριμός μας από το περσινό πέρασμά του από την ΑΕΛ, ο Ιταλός κόουτς ξέρει πρόσωπα και πράγματα από τη χώρα μας, ενώ και επέδειξε έργο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button