Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Διπλό» ανάσα για τη Ράγιο!

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Αλαβές και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα

LALIGA-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΑΒΕΣ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 0-1

Γήπεδο: Μεντιθορόθα

Πριν από περίπου ένα μήνα η Ράγιο έμοιαζε καταδικασμένη, αλλά από τότε μέχρι σήμερα, η ομάδα του Μίτσελ παραμένει αήττητη και μάλιστα μετρά τέσσερις νίκες σε 5 αγώνες. Τελευταία και σημαντικότερη η αποψινή με 1-0 στην έδρα της Αλαβές, η οποία έβγαλε τη Ράγιο από τη ζώνη του υποβιβασμού, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Το φοβερό στρη φετινή LaLigaείναι το γεγονός πως η 6η Χετάφε που με τα έως τώρα δεδομένα βγσίνει Ευρώπη, νε τη 18η Θέλτα που βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος, απέχουν μόλις δέκα βαθμούς,.

Στο 5ο λεπτό ο Πατσέκο έπεσε και απομάκρυνε το σουτ του Μορένο, ενώ στο 8’ και στο 10’ οι κεφαλιές του Καλέρι πέρασαν μόλις έξω. Ο Καλέρι απείλησε ξανά στο 12ο λεπτό με όμορφο σουτ που έφυγε λίγο έξω ενώ στο 30’ την λιδια τύχη είχε και το πλασέ του Ιμπουλά. Στο 45’ η Αλαβές άγγιξε το γκολ καθώς ο Μπουργκό μπήκε από δεξιά στην περιοχή και πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ντιμιτριέβσκι.

Στο 46’ η κεφαλιά του Ραούλ Ντε Τομάς, πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 48’ το γυριστό του Τρέχο βρήκε στο δοκάρι του Πατσέκο και στην εξέλιξη της φάσης ο Αντβίνκουλα σέντραρε από δεξιά και ο Ντε Τομάς με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 63’ το σουτ του Καλέρι κόντραρε στον Μπα, ενώ στο 78 η κεφαλιά του Μαριπάν πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 90+5’ η Ράγιο έφυγε στην κόντρα κι έκανε το σουτ αλλά ο Πατσέκο έσωσε.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Ντουάρτε, Μαριπάν, Μπεράσανατς, Γουακασό, Γκαρσία (67’ Γιόνι Ροντρίγκες), Μαρτίν, Μπουργκί (75’ Γκουϊντετί), Καλέρι, Μπαστόν (75’ Σομπρίνο)

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Αντβίνκουλα, Βελάθκεθ, Αμάτ, Μπα, Ιμπουλά, Τρέχο (80’ Μεδράν), Μορένο, Κομεσάνια, Ντε Τομάς (87’ Μεδράν), Εμπαρμπά (66’ Άλβαρο Γκαρσία)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button