ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Λαμίας στη Λάρισα!

Το Υφυπουργείου Αθλητισμού απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΣ Λαμία, στη Λάρισα.

Το Υφυπουργείου Αθλητισμού απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΣ Λαμία, στη Λάρισα.

Αλλά δεν απαγόρευσε την μεμονωμένη…

Betατζής

Χωρίς οργανωμένη μετακίνηση οπαδών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της SuperLeague ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Λαμίας, όμως δεν επέτρεψε την μεμονωμένη μετακίνηση, κάτι που επιτρέπει στους φίλους του ΠΑΣ να βρεθούν στο «AEL FC Arena»…

Διαβάστε την απόφαση:

Γ) «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11-11-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

Ωστόσο η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, εισηγήθηκε «την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11-11-2019 και ώρα 19:30 στο ενταύθα γήπεδο «AEL F.C. ARENA», για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κατ’ εφαρμογή του Ν. 4049/2012.

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close