Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έτοιμος για μία δύσκολη εντός έδρας «μάχη» ο Έσπερος!

Την πολύ καλή και ποιοτική ομάδα της Καβάλας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 10 Νεομβρίου στις 17:00 ο Έσπερος Λαμίας, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Την πολύ καλή και ποιοτική ομάδα της Καβάλας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 10 Νεομβρίου στις 17:00 ο Έσπερος Λαμίας, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Esperoslamias bc fan club

Λαμία 08 – 11 – 2019

Δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την φιλόδοξη ΚΑΒΑΛΑ BC.

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ…

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, η ομάδα μας αγωνίζεται στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας και ώρα 17:00μμ ,με την φιλόδοξη ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ BC.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αποτελεσμάτων του δύσκολου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, έχουν ήδη καταγράψει την φιλοδοξία της ομάδας της Καβάλας,να πρωταγωνιστήσει και να ξαναεπιστρεψει στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η αποστολή μας την Κυριακή ,είναι εξ ορισμού δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και πάρα πολύ καλό ρόστερ έμπειρων παικτών. Είναι εκ πρώτης όψεως καλύτερη από την δικιά μας ομάδα.

Εμείς ως Έσπερος Λαμίας κατανοώντας την μεγάλη δυσκολία του παιχνιδιού προετοιμαστήκαμε ,όσο καλύτερα μπορούσαμε και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση και να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Οι πιθανότητες νίκης, είναι με το μέρος της ισχυρής ομάδας της Καβάλας. Όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα αμυντικά και επιθετικά καθήκοντά μας, ανεξαρτήτου αντιπάλου και να διεκδικούμε κατά την διάρκεια του κάθε αγώνα, ότι μας αναλογεί…

Αυτό θα προσπαθήσουμε!

Καλό μας παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης

Back to top button