ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Elite League: Ματσάρες σε play-off και play-outs

Δυο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Elite League το απόγευμα του Σαββάτου σε play-off και play-out.

Δυο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Elite League το απόγευμα του Σαββάτου σε play-off και play-out.

Για τα play-offs του πρωταθλήματος ο Ηρακλής φιλοξενεί στο Ιβανώφειο τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας το Σάββατο στις 16:00. Οι Θεσσαλονικείς μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες τους έχουν μετατρέψει το 0-2 της κανονικής περιόδου σε 3-2 και απέχουν μια νίκη από την πρόκριση στο Final 4, ενώ η ομάδα των Μεγάρων δεν έχει άλλα περιθώρια για άλλη ήττα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

Από την άλλη πλευρά το Ψυχικό υποδέχεται τον Έσπερο Λαμίας το Σάββατο στις 16:00 για τα play out. Η ομάδα της Φθιώτιδας με δύο σερί νίκες έχει μείνει ζωντανή, αλλά το προβάδισμα παραμένει με 3-2 στον αθηναϊκό σύλλογο. Η αναμέτρηση της σειράς που κρίνεται στις τέσσερις νίκες θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, ενώ στιγμιότυπα θα μεταδοθούν και τηλεοπτικά από το Action 24.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Play-offs

Ηρακλής – Μεγαρίδα: 16:00

Play-outs

Ψυχικό – Έσπερος Λαμίας: 16:00

Διαβάστε επίσης

Back to top button