Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Απίστευτος και στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο Αναγνώστου!

Εντυπωσιακός ήταν ο Μάριος Αναγνώστου της Αναγέννησης Λαμίας στα 5 km “zero west future” ανδρών στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας. 

Εντυπωσιακός ήταν ο Μάριος Αναγνώστου της Αναγέννησης Λαμίας στα 5 km “zero west future” ανδρών στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα διένυσε τα πέντε χιλιόμετρα σε 14.51 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μάριο Γκούρλια του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με 14. 54. Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός οι δύο αθλητές διαδέχθηκαν ο ένας τον άλλον στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής με τον Μάριο να κάνει τελικά ένα δυνατό φίνις που του έδωσε τη νίκη.

Αρκετά πίσω ακολούθησε ο νικητής των δέκα χιλιομέτρων Γιώργος Τάσης τερματίζοντας με 15.20. Στις γυναίκες η Αναστασία Μαρινάκου επικράτησε με 17.06 και την ακολούθησαν οι Ζώη Ανδρικοπούλου με 17.12 ενώ τρίτη ήταν η Ευγενία Παπαδήματου με 17.55.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος των 5 χιλιομέτρων ο Μάριος Αναγνώστου τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που νίκησα σε αυτό τον αγώνα ήταν μέσα στην προετοιμασία μου απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου την οικογένειά μου τους χορηγούς μου τους συναθλητές μου. Ο κόσμος στη διαδρομή ήταν συγκλονιστικός μας εμψύχωνε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Πηγή: Lamianow

Διαβάστε επίσης

Back to top button