Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Το σερί και η… επιστροφή

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» για την 19η αγωνιστική της Super League. #slgr #oficretefc #asterasfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» για την 19η αγωνιστική της Super League. #slgr #oficretefc #asterasfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Υπόθεση του γηπεδούχου είναι οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ γενικά απουσιάζουν τα διπλά, αφού υπάρχει μόλις μια νίκη φιλοξενούμενου στα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους ανεξάρτητα έδρας.

Ο ΟΦΗ έχει υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης 11 φορές για την Super League και μετρά τέσσερις νίκες, η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε τρεις φορές και ακόμη τέσσερα ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Από την απαρχή των αναμετρήσεων τους, το 2007-08, χρειάστηκε να φτάσουν στο 10ο παιχνίδι τους για να τελειώσει χωρίς να σημειωθεί γκολ, ενώ οι άλλες τρεις ισοπαλίες τους ήταν με 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με νίκη τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον ΟΦΗ, αφού στις 21 Οκτωβρίου 2007 επικράτησε με 3-0 χάρη στα γκολ των Τσέζαρεκ (32’, 64’) και Παντελιάδη (90’). Τρία γκολ σημειώσε ο Αστέρας Τρίπολης και στην δεύτερη νίκη του (3-2) στο Ηράκλειο, στις 26 Οκτωβρίου 2014, στο πιο παραγωγικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Ηράκλειο.

Οι τρεις από τις τέσσερις νίκες του ΟΦΗ είναι χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ τα περισσότερα τα έχει σημειώσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, όταν επικράτησε με 3-1 (56’ Φιγκεϊρέδο, 65’ Νέιρα, 87’ Σεμέδο – 51’ Φερνάντεθ).

Στα τελευταία τρία παιχνίδια που έγιναν στο Ηράκλειο υπήρξε από μια νίκη με 1-0 για την κάθε ομάδα και μια λευκή ισοπαλία.

11 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 14-11

Πιθανές ενδεκάδες:
ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς – Πασαλίδης, Βούρος, Θοράρινσον – Λάρσον, Ντιουσέ, Τοράλ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης – Περέα, Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Μουνάφο, Μπαρτόλο – Κρέσπι, Μπερτόγλιο, Σίτο – Μπαράλες.

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Σακκάς, Β.Μωυσιάδης
Τέταρτος: Ματσούκας
VAR: Τσακαλίδης, Κουρομπύλια

Διαβάστε επίσης

Back to top button