Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Οι ευχές της Αταλάντης στον Τζιβελέκη!

Καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, ευχήθηκε η ομάδα του ΑΠΟ Αταλάντης, στον ποδοσφαιριστή της, Χρήστο Τζιβελέκη.

Καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, ευχήθηκε η ομάδα του ΑΠΟ Αταλάντης, στον ποδοσφαιριστή της, Χρήστο Τζιβελέκη.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

Όλος ο Σύλλογος εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στον Χρήστο Τζιβελέκη μετά την επιτυχή επέμβαση χιαστού στην οποία υποβλήθηκε.

Λυτάκης Μακρόπουλος εξέτισαν την ποινή τους στο αγώνα κυπέλλου Φθιώτιδας την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Λαμίας και θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδος εν όψη του εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ την Κυριακή 24-11-2019 και ώρα 3:00 μ.μ.

Στην αποστολή θα είναι και ο Σίδερης που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά από τον τραυματισμό του.

Σημαντικές απουσίες αυτές του στρατεύσιμου Αντωνίου και των τραυματιών Αντωνόπουλου, Αργυρίου.

Με στόχο την νίκη, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε έναν δύσκολο ματς, απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στον Παλαμά αποτελείτε από τους : Καπετάνο, Γιοβά, Ζυγογιάννη, Λυτάκη, Τσανούλα, Σακκά, Τσακανίκα, Πάππο, Χαϊκάλη, Μαλισσόβα Κ., Μαλισσόβα Αλ., Δήμο, Δουβάρα, Ντζιο, Λαμπρόπουλο, Μακρόπουλο, Μπάρκα, Σαλιάϊ.

Εκ Γραφείου Τύπου Α.Π.Ο. ”Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ”

Διαβάστε επίσης

Back to top button