ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη: To total market value… και οι αξίες των παικτών!(pics)

Από τη μία ο ΠΑΣ Λαμία έχει την εμπειρία... από την άλλη η Ξάνθη έχει την ποιότητα και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα total market value των δύο συλλόγων.

Από τη μία ο ΠΑΣ Λαμία έχει την εμπειρία… από την άλλη η Ξάνθη έχει την ποιότητα και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα total market value των δύο συλλόγων.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο γήπεδό του την ομάδα της Ξάνθης.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή, μιας και έτσι όπως είναι τα πράγματα πλέον στη βαθμολογία μία ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.

Τώρα, το LamiaSports θέλοντας να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης, έχει ξεκινήσει το δικό του pre game show με διάφορα αφιερώματα όπως κάθε αγωνιστική.

Αφού είδαμε αναλυτικά τον αντίπαλο της Λαμίας, πλέον προχωράμε πιο κάτω και θα συγκρίνουμε τις συνολικές αξίες των δύο συλλόγων με βάση το transfermarkt.com.

Το total market value του ΠΑΣ, λίγο πολύ το έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενα άρθρα, έχουμε όμως μία σημαντική αλλαγή.

Η αποχώρηση του Μάρκου Βελλίδη, έχει ρίξει την αξία της Λαμίας μερικά χιλιάρικα πιο κάτω.

Πλέον, το total market value βρίσκεται στα 6,78 εκατ. €. από τα 7,18 εκατ. €

Τώρα, όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό.

Ρίχνοντας μία ματιά στην πρώτη 8αδα της Λαμίας, διακρίνουμε πως ο μοναδικός που έχει ανέβει η ποδοσφαιρική του αξία είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα 450χιλ€ και «μοιράζεται» την κορυφή μαζί με τον Γιάννη Σκόνδρα και τον Ισμαΐλ Σασί.

Έπειτα, πάμε στους ποδοσφαιριστές με αξία 400χιλ€, όπου εκεί έχουμε τον Ελίνι Δημούτσο, τον Ντάνιελ Αντέτζο, τον Τάσο Καραμάνο και τον Ταϊρόν ντελ Πίνο.

Τέλος, στην 8η θέση είναι ο Μάνος Σάλιακας, ο δεξιός φουλ-μπακ της ομάδας του οποίου η ποδοσφαιρική αξία βρίσκεται στις 350χιλ. €.

 

Και περνάμε, στην ομάδα της Ξάνθης!

Η Ξάνθη, με το φετινό της ρόστερ έχει ανεβάσει το total market value της στα 10,75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από τις πωλήσεις που έκανε το καλοκαίρι «έβγαλε» 800χιλ€.

Πάμε να δούμε το top-5 των ποδοσφαιριστών της ομάδας με το περισσότερο market value:

Πρώτος, ο Βραζιλιάνος Εντουάρντο ο οποίος στα 26 του χρόνια έχει αξία σύμφωνα με το transfermarkt.com, 900χιλ €.

Δεύτερος, είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Τιμπό Μουλέν. Ο Γάλλος μέσος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 700χιλ.€ και η αξία του «πέφτει» συνεχώς…

Έπειτα, πάμε στον Σέρβο μέσος της ομάδας, Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς ο οποίος βρίσκεται λίγο κάτω από τον Μουλέν, έχοντας 600χιλ €.

Μαζί με τον Μουλέν, βρίσκονται και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν 600χιλ.€ και αυτοί είναι οι Μεχντί Τερκί και Φάμπιο Στάρτζεον.

Διαβάστε επίσης

Back to top button