Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Την πήρανε από το χεράκι» Λουκάκου και Μαρτίνες!

Η Ίντερ νίκησε με 3-1 τη Σλάβια και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Η Ίντερ νίκησε με 3-1 τη Σλάβια και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ – 5η αγωνιστική

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΙΝΤΕΡ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Sinobo Stadium

Μετά από ένα εκπληκτικό ματς η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Σλάβια και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Μπαρτσελόνα ενώ η Ντόρτμουντ παίζει εντός με τη Σλάβια.

Στο 5ο λεπτό ο Χουσμπάουερ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά από πολύ κοντά. Πέντε λεπτά μετά ο Βαλέρο βρήκε τον Λαουτάρο αλλά αυτός πλάσαρε άουτ. Στο 19′ όμως ο Αργεντίνος εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Λουκάκου και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Ο Κόλαρ στο 22′ έδιωξε το σουτ του σκόρερ των “νερατζούρι”.

Στο 35′ η Ιντερ σκόραρε με τον Λουκάκου όμως ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι στην προηγούμενη φάση. Ακύρωσε το γκολ του Βέλγου και έδωσε πέναλτι στη Σλάβια για μαρκάρισμα του Ντε Φράι στον Ολαγίνκα. Ο Σούτσεκ το εκτέλεσε και έκανε το 1-1.

Στη επανάληψη η Σλάβια μπήκε δυνατά και στο 63′ είχε καλή φάση με τον Μάζοπουστ. Η Ίντερ απάντησε δύο λεπτά μετά με δοκάρι σε κεφαλιά του Λουκάκου ενώ είχε δοκάρι και στο 68′ με τον Μπρόζοβιτς.

Στο 73′ ο Μάζοπουστ έκλεψε από τον Βαλέρο αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Χαντάνοβιτς. Ένα λεπτά μετά ο Λαουτάρο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 78′ ο Αργεντινός, πιεζόμενος, πλασάρε άουτ από πλάγια θέση. Τρία λεπτά μετά όμως ο Λουκάκου εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Φρίντριχ, πέρασε και τον Κόλαρ και σε κενή εστίας έκανε το 1-2. Σχεδόν με τη σέντρα ο Σούτσεκ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει εξ επαφής.

Τελικά όλα κρίθηκαν στο 88′ όταν ο Λουκάκου με μαγική πάσα βρήκε τον Λαουτάρο που εκτέλεσε με τη μια και έγραψε το 1-3. Στις καθυστερήσεις ο Λουκάκου με τρομερή ενέργεια και πλασέ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ΣΛΑΒΙΑ: Κολάρ, Κουφάλ, Στάντσιου (58’Tραορέ), Ολαγινκά, Χουσμπάουερ (70’Ζελένι), Κούντεα, Σούτσεκ, Σέβτσικ, Μπορίλ, Φρίντριχ, Μάζοπουστ

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπιράγκι (76’Λαζάρο), Μπρόζοβιτς, Βεσίνο, Καντρέβα, Βαλέρο (76’Γκαλιαρντίνι), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Διαβάστε επίσης

Back to top button