ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άρης – ΠΑΣ Λαμία: Δύο Έλληνες… «συνδέουν» τις δύο ομάδες!(pics)

Το Άρης - ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα...

Το Άρης – ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα…

Η Λαμία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Το συγκεκριμένο γήπεδο θυμίζει πολλά στην ομάδα της Φθιώτιδας, μιας και εκεί πανηγυρίσε επί της ουσίας την άνοδό της στην SuperLeague παίρνοντας εκείνη την τίμια ισοπαλία με 0-0 σκορ.

Βέβαια τώρα, δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Λαμία γνωρίζουν πολύ καλύτερα το «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της «κίτρινης» ομάδας.

Το LamiaSports θέλοντας να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης θα σας παρουσιάσει τους δύο ποδοσφαιριστές που «συνδέουν» τους δύο συλλόγους.

Δημήτρης Ανάκογλου

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπου έπαιξε στην ομάδα Κ19 αλλά και στην πρώτη ομάδα.

Συνολικά με την ομάδα της πόλης του αγωνίστηκε σε 101 παιχνίδια, πέτυχε 5 γκολ ενώ είχε και 9 ασίστ. Παίζοντας στον Πανσερραϊκό και στη Football League αλλά και στην SuperLeague, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ήταν ο MVP της ομάδας του κάτι που έφερε προτάσεις από μεγάλες ομάδες.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν «μονομαχήσει» το 2013 για το ποιος θα αποσπάσει την υπογραφεί του Ανάκογλου με την Ένωση να κερδίζει τελικά τη μονομαχία.

Στην ΑΕΚ ανήκε για τρεις χρονιές, φόρεσε τη φανέλα της 44 φορές, πετυχαίνοντας 5 γκολ και 2 ασίστ.

Αγωνίστηκε βέβαια και δανεικός από την αθηναϊκή ομάδα στη Βέροια. Στην ομάδα της Ημαθίας έπαιξε 10 φορές έχοντας μάλιστα και 2 γκολ.

Όταν επέστρεψε στην ΑΕΚ έλυσε το συμβόλαιό του και ο Άρης της Β΄Εθνικής τον έκανε δικό του! Με τους «κίτρινους» αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια, έχοντας μόλις 1 ασίστ.

Πλέον, αγωνίζεται για λογαριασμό του ΠΑΣ Λαμία, όπου υπέγραψε το καλοκαίρι το συμβόλαιό του παρόλο δεν έχει καταφέρει ακόμη να αγωνιστεί με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, παρά μόνο σε φιλικά παιχνίδια.

 

Αλέξανδρος Καραγιάννης

Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Πυρσού Γρεβενών.

Έπειτα πήγε στις ακαδημίες του Άρη, όπου κατάφερε και ξεχώρισε! Οι καλές του εμφανίσεις με τις ακαδημίες των «κίτρινων» τον ανέβασαν στην πρώτη ομάδα όπου αγωνίστηκε σε 13 αγώνες πετυχαίνοντας και ένα 1 γκολ!

Τη σεζόν 2014-15 πήγε με μεταγραφή στα Χανιά και τον Αύγουστο του 2015 ήρθε στη Λαμία και τον ΠΑΣ.

Την περσινή σεζόν, ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΠΑΕ Χανιά, ενώ το καλοκαίρι επέστρεψε για να φορέσει για δεύτερη φορά τα «κυανόλευκα».

Συνολικά με τον ΠΑΣ έχει αγωνιστεί σε 75 αγώνες, έχοντας 15 γκολ και 10 ασίστ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button