ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τερζής: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ”τελικός” για τη Λαμία»

Στο κίνητρο που έχει ο Άρης ώστε να πάρει ακόμη μία νίκη, στην απαιτητική αναμέτρηση εναντίον της Λαμίας (5/3) στάθηκε με δηλώσεις του στη Nova, ο Τόλης Τερζής.

Στο κίνητρο που έχει ο Άρης ώστε να πάρει ακόμη μία νίκη, στην απαιτητική αναμέτρηση εναντίον της Λαμίας (5/3) στάθηκε με δηλώσεις του στη Nova, ο Τόλης Τερζής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το πώς πιστεύει ότι θα είναι η Λαμία στο παιχνίδι: «Ξέρουμε ότι η Λαμία έχει αλλάξει πρόσωπο. Στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει προπονητή, ο οποίος με τη σειρά του έχει αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι του, στο Βόλο, ο ερχόμενος αντίπαλός μας πήρε την ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Η Λαμία παίζει για την επιβίωσή της. Είναι λίγα τα παιχνίδια που απομένουν και θα κάνει ό,τι μπορεί να πάρει τους βαθμούς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε αναλόγως».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να αντιμετωπίσει σωστά μια ομάδα που παλεύει να επιβιώσει στην κατηγορία: «Η Λαμία έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ειδικά τη στιγμή που παίζει εντός έδρας. Κι εμείς, όμως, έχουμε το δικό μας κίνητρο για τη νίκη! Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πέμπτη θέση, που τελικά οδηγεί στην Ευρώπη. Θέλουμε, λοιπόν, τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι αυτό».

Για το αν θεωρεί ότι η αναμέτρηση είναι ένας ακόμη τελικός: «Τα τελευταία παιχνίδια έτσι τα αντιμετωπίζουμε, ως τελικούς. Το ίδιο, λοιπόν, και αυτό! Θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πόσο βοήθησαν την ομάδα τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα, στους αγώνες με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο κατά σειρά: «Μας έδωσαν χρόνο να δουλέψουμε καλά, γιατί είχαμε ηρεμία. Μας βοήθησαν και βαθμολογικά, γιατί ανεβήκαμε στην πέμπτη θέση. Σίγουρα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογική μας διάθεση. Οι παίκτες είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι -και πιο καλά ακόμη!».

Για την απουσία του τραυματία Ρουπ: «Το σημαντικό πρόβλημά μας είναι η θλάση του Ρουπ, που θα λείψει οκτώ έως δέκα ημέρες. Μάλλον θα τον έχουμε διαθέσιμο στο επόμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά, στη διάθεσή μας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button