Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κορμπεράν: «Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Κάρλος Κορμπεράν εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν, όμως τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. #slgr #olympiacosfc #CarlosCorberan #EuropaLeague #SlovanBratislava #season2022_2023

Ο Κάρλος Κορμπεράν εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν, όμως τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.

O νέος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν και φρόντισε να τους περάσει μήνυμα πρόκρισης, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση.

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός για το πρώτο ματς των δύο ομάδων, προτού προσθέσει:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Μου άρεσε ότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button