Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η ρήτρα 17 εκ. λιρών του Χάαλαντ σήμανε… συναγερμό στην Γιουνάιτεντ

Ένα δημοσίευμα της «Bild» σήμανε... συναγερμό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και σε όσες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Σάλτσμπουργκ.

Ένα δημοσίευμα της «Bild» σήμανε… συναγερμό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και σε όσες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Σάλτσμπουργκ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Νορβηγός επιθετικός έχει ρήτρα 17 εκ. λίρες στο συμβόλαιο του για να φύγει στην διάρκεια του Ιανουαρίου και όπως είναι λογικό στην Γουνάιτεντ θεωρούν ότι είναι η ευκαιρία να τον αποκτήσουν μιας και είναι ένας από τους μεγάλος μεταγραφικούς στόχους.

Βέβαια κάτι ανάλογο ισχύει και για αρκετές άλλες ομάδες στην Ευρώπη που επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 19χρονο Νορβηγό ο οποίος σε οχτώ συμμετοχές στο φετινό Champions League έχει πέντε γκολ. Ο λόγος φυσικά για την Ντόρτμουντ, την Λειψία, την Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Σίτι που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χάαλαντ.

Ένα στοιχείο που ίσως δίνει προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ είναι η σχέση του Χάαλαντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μιας και συνεργάστηκαν μαζί στην Μόλντε.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button