ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρόταση της ΑΕΛ για Μπερτόλιο!(pics)

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο εκτός από τον ΠΑΣ Λαμία, φαίνεται πως έχει μπει και η ΑΕΛ!

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο εκτός από τον ΠΑΣ Λαμία, φαίνεται πως έχει μπει και η ΑΕΛ!

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες όσο αφορά την επιστροφή του Φακούντο Μπερτόλιο στην Ελλάδα.

Στην αρχή ορισμένα δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για εμπλοκή του ΠΑΣ Λαμία στην υπόθεση του Αργεντινού, ο οποίος από το καλοκαίρι έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα και την πόλη μας και αγωνίζεται στη χώρα του με τη φανέλα της Αλντοσίβι.

Για το συγκεκριμένο θέμα είχαμε αναφερθεί και στην ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή το «Τρίο Μπελκάντο», του Ράδιο Λαμία υπογραμμίζοντας τις επαφές της «κυανόλευκης» διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή της Αλντοσίβι.

Τώρα όμως, ένα δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» κάνει λόγο για πορόταση της ΑΕΛ στον Μπερτόλιο…

Αυτό μόνο παράξενο δεν θα πρέπει να θεωρείται μιας και μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος έπαιζε άνετα σε όλες τις ομάδες της SuperLeague 1, αν εξαιρέσουμε τους 4 μεγάλους και εκτός αυτού γνωρίζουν άπαντες πως οι σχέσεις του Φακούντο με την Ελλάδα είναι άριστες σε όλα τα επίπεδα.

Όπως φαίνεται, επιστροφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού στη χώρα μας θα έχουμε αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο ποιας ομάδας τη φανέλα θα φορέσει!

Τέλος να θυμήσουμε πως ο Αργεντινός φέτος έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια της Αλντοσίβι έχοντας 2 ασίστ, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία 32 ματς, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button