ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Βασιλόγιαννης… στις «χρυσές αλλαγές» της αγωνιστικής!

Αναμφίβολα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Ανδρέας Βασιλόγιαννης, από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έφερε τα «πάνω-κάτω».

Αναμφίβολα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Ανδρέας Βασιλόγιαννης, από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έφερε τα «πάνω-κάτω».

Για τον λόγο αυτό, το novasports.gr τον συμπεριέλαβε, μαζί με έναν ακόμη πρώην «κυανόλευκο» στις «χρυσές» αλλαγές της αγωνιστικής που μας πέρασε!

Μια αλλαγή μπορεί να οφείλεται στο πλάνο ενός προπονητή, μπορεί να αποτελεί μια έμπνευση της στιγμής ή ακόμα ακόμα μπορεί να γίνεται επικτακτική για να διορθωθεί μια λάθος αρχική εκτίμηση ή μια κατάσταση στη ροή ενός αγώνα. Τη 13η αγωνιστική τρεις αλλαγές άλλαξαν τη ροή των αγώνων τους και από πολλούς αυτόματα χαρακτηρίστικαν ως “χρυσές”. Πάμε να τις δούμε.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Αποφορτίστηκε και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη

Πολύς λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό για την απόδοση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ήταν βασικός για πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και είχε μειωθεί η αποτελεσματικότητά του σε τελικές προσπάθειες αλλά και τελικές πάσες. Σα να είχε θολώσει. Έμοιαζε να χρειάζεται να μείνει λίγο εκτός για να αποφορτιστεί. Όπερ και εγένετο. Στο ματς με την Ξάνθη δεν πήρε φανέλα βασικού, Αυτό τον έκανε να κάνει την αυτοκριτική του, να “διψάσει” ξανά για μπάλα και να μπει στο ματς με τους ακρίτες ως ο γνωστός Μπίσεσβαρ. Ήταν αυτός που με δικό του γκολ (από ασίστ Καντουρί που επίσης μπήκε ως αλλαγή) άνοιξε το δρόμο για μια δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Μπίσεσβαρ

Ανδρέας Βασιλόγιαννης
Μπήκε στο 36′ κι άλλαξε τη ροή του αγώνα

Η Λαμία υποδέχθηκε τον ΟΦΗ με τους Κρητικούς να κάνουν πάρτυ για 35 λεπτά, αλλά να έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Χωρίς χρονοτριβή, ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε μια αλλαγή που άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Έβγαλε από το ματς τον εγκεφαλικό αλλά soft Τιρόνε Ντελ Πίνο και έριξε στο παιχνίδι τον Βασιλόγιαννη. Ο Έλληνας χαφ έδωσε αμέσως έξτρα ενέργεια στην ομάδα του, έφερε ισορροπία στις γραμμές και ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Κοροβέση για να αλλάξει το μομέντουμ και να φτάσει η Λαμία στην ολική επαναφορά. Ο Άκης Μάντζιος ρίσκαρε και δικαιώθηκε.

Βασιλόγιαννης

Ζαν Λυκ Ασούμπρε
Την ώρα που όλοι επιτηρούσαν του Ουάρντα, εμφανίστηκε ο Ασούμπρε

Ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην ΑΕΛ προηγήθηκε στο 19ο λεπτό και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι. Στο ημίχρονο όμως ο Μιχάλης Γρηγορίου έβαλε μπρος το plan b αλλάζοντας το 3-5-2 σε 4-3-3 και ρίχνοντας στο ματς τους Κάτσε και Ασούμπρε. Την ώρα που ο Αστέρας είχε δώσει την προσοχή του όλη στον Ουάρντα, ήρθε ο Ιβοριανός στο 60ό λεπτό να φέρνει το ματς στα ίσα από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Κανείς, εκτός φυσικά του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ασούμπρε

Διαβάστε επίσης

Back to top button