Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο Ινμπόμ Χουάνγκ κοστολογείται τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ

Ο Κορεάτης διεθνής χαφ έχει ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους αλλά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται και στην πατρίδα του ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί σε υψηλά επίπεδα. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #transfernews #InbeomHuang #SportsNews #season2022_2023

Ο Κορεάτης διεθνής χαφ έχει ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους αλλά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται και στην πατρίδα του ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί σε υψηλά επίπεδα.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ είναι ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό και φυσικά αυτό δεν χρειάζεται να το καταγράψουμε εμείς. Είναι ξεκάθαρο. Κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Ο Κορεάτης διεθνής μέσος αποτελεί μία μεγάλη σταθερά του ρόστερ αλλά και ένας παίκτης που έχει αποτελέσει το μεταγραφικό δέλεαρ ομάδων στην Ιταλία και όχι μόνο. Ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με πολύ μεγάλη ποιότητα και αξία.

Ο Ολυμπιακός από τον Γενάρη είχε… ξεκόψει κάθε μεταγραφική συζήτηση για τον χαρισματικό μέσο του και φυσικά το πλάνο είναι να στηριχθεί πάνω του και στη νέα χρονιά. Ήδη στην Κορέα έχει γίνει θέμα καταγραφής το πόσο τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός και αναφέρεται το ποσό των τουλάχιστον 15 εκατομμυρίων ευρώ. Τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ δηλαδή για να μπει ο πειραϊκός σύλλογος σε διαδικασία συζήτησης για το ενδεχόμενο μεταγραφής. Ο 26χρονος είχε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό 40 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ο ίδιος ο Ινμπόμ θυμίζουμε πως σχετικά με το μέλλον του είχε πει πρόσφατα μιλώντας σε ΜΜΕ στη χώρα του: «Θα πήγαινα δίχως δισταγμό οπουδήποτε μπορώ να εξελιχθώ και εάν φυσικά ήταν μία ομάδα που με ήθελε. Εάν προκύψει ευκαιρία σε μεγάλο Πρωτάθλημα ή σε μεγάλη ομάδα και δεν έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός – είναι ΟΚ με αυτό η ομάδα – είμαι έτοιμος να πάω. Θα πήγαινα χωρίς δισταγμό εκτός εάν ήταν αυτό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι ευγενικό να πω ότι θα έφευγα άνευ όρων. Δεν είναι ευγενές για τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι έλαβα πολλή αγάπη εκεί και έπαιξα καλά. Εάν μου δοθεί η δυνατότητα μπορώ να παίξω οπουδήποτε, όπως έχω κάνει έως τώρα».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button