ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φωνές και αντεγκλήσεις στο ΠΑΣ Λαμία – Βόλος!

Τον πρώτο της βαθμό πανηγύρισε νωρίτερα σήμερα η Λαμία με το ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Βόλο ωστόσο στις κερκίδες του γηπέδου στο Φραντζή υπήρξε ένταση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τον πρώτο της βαθμό πανηγύρισε νωρίτερα σήμερα η Λαμία με το ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Βόλο ωστόσο στις κερκίδες του γηπέδου στο Φραντζή υπήρξε ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στα χέρια λίγο έλειψε να πιαστούν φίλοι των δύο ομάδων, αφού τα όσα “όμορφα” συνέβησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Βόλο από φίλους των γηπεδούχων, μεταφέρθηκαν σήμερα στις κερκίδες του Φραντζή.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης υπήρξαν “μουρμούρες” σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα όσο περνά η ώρα να δημιουργείται ένταση ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων.

Δεν έλειψαν τα υβριστικά σχόλια ανάμεσα στις δύο πλευρές και αντεγκλήσεις, το λυπηρό της υπόθεσης ωστόσο ήταν πως όλα αυτά συνέβησαν σε παιχνίδι υποδομών Κ-17 και με αρνητικούς πρωταγωνιστές κυρίως γονείς νεαρών ποδοσφαιριστών και των δύο φύλων..

Συν τοις άλλοις, οι διάλογοι ήταν ανάμεσα σε γονείς- φίλους του Βόλου και ανήλικα παιδιά- φίλους της Λαμίας!

Τελικά οι αντιλογίες έληξαν με τη λήξη της αναμέτρησης και με την συνδρομή των ψυχραιμότερων χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση.

πηγή: LamiaraGate3.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button