ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία… σε αριθμούς!(pic)

Aπό τα λάθη του Παναθηναϊκού... στα κλεψίματα του ΠΑΣ Λαμία. Η ήττα της «κυανόλευκης» ομάδας στο ΟΑΚΑ σε αριθμούς.

Aπό τα λάθη του Παναθηναϊκού… στα κλεψίματα του ΠΑΣ Λαμία. Η ήττα της «κυανόλευκης» ομάδας στο ΟΑΚΑ σε αριθμούς.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, έπαιξε εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και ηττήθηκε με τελικό σκορ 2-0.

Η ήττα αυτή ίσως να μην είχε έρθει για την ομάδα της Φθιώτιδας αν δεν είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 59΄και αυτό φαίνεται και στα στατιστικά του αγώνα τα οποίο δεν δείχνουν διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Οι τελικές προσπάθειες ήταν 10 για τον Παναθηναϊκό και 8 για τον ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να σημειώνει τις περισσότερες στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τους γηπεδούχους τα 5 σουτ ήταν εντός της μεγάλης περιοχής, ενώ 3 ήταν εκτός. Η ομάδα του Μάντζιου μέσα απο την μεγάλη περιοχή επιχείρησε 3 σουτ ενώ εκτός αυτής 4!

Ένα ακόμη στατιστικό που μας δείχνει πως η Λαμία παρά την ήττα ήταν απειλητική είναι οι αποκρούσεις, οι οποίες έφτασαν για τον Διούδη στις 4, ενώ μόλις 1 είχε ο Θεωδορόπουλος!

Τώρα είχαμε την άμυνα της Λαμίας η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 επεμβάσεις, 16 κλεψίματα και 13 φάουλ ενώ στον αντίποδα η άμυνα των «πρασίνων» είχε 6 επεμβάσεις, 16 κλεψίματα και 18 φάουλ.

Τέλος δεν γίνεται να μην κάνουμε μία αναφορά στα λάθη των δύο ομάδων! Ο ΠΑΣ Λαμία από την πρώτη ημέρα του Άκη Μάντζιου έχει καταφέρει να μειώσει κατά πολύ τα λάθη της και αυτό το κατάφερε και στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Μόλις 28 λάθη σε 95 λεπτά αγώνα.

Από την άλλη η ομάδα του Δώνη κατάφερε να φτάσει στα 45 λάθη, έχοντας όμως τα 2 γκολ που της έδωσαν τη νίκη!

Πιο αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button