Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Φιλικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αρχιφύλακα Κων/νου Αρβανίτη / Ήταν όλοι εκεί!(pics)

Σήμερα το πρωί στο Χαλκιοπούλειο στάδιο Λαμίας, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ, εις μνήμην του αρχιφύλακα Κωνσταντίνου Αρβανίτη. Το παρών στην εκδήλωση μνήμης έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραΐσκος καθώς και αρκετοί αντιδήμαρχοι. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports.

Σήμερα το πρωί στο Χαλκιοπούλειο στάδιο Λαμίας, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ, εις μνήμην του αρχιφύλακα Κωνσταντίνου Αρβανίτη, με την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Φθιώτιδας να αντιμετωπίζει την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ευρυτανίας.

Το παρών στην εκδήλωση μνήμης έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραΐσκος καθώς και ο Αντιδήμαρχος στον τομέα Αθλητισμού κ. Φώσκολος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ποντίκα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κυροδήμος και o αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Κυρμανίδης.

Τιμητικές πλακέτες δώθηκαν στην οικογένεια του αείμνηστου αρχιφύλακα ενώ ο Δήμαρχος κ. Καραΐσκος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φώσκολος έδωσαν από μία φανέλα στις κόρες του Κωνσταντίνου Αρβανίτη.

Το LamiaSports βρέθηκε στο φιλικό και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button