Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Η Χριστίνα Λιναρδάτου διεκδικεί ξανά τον παγκόσμιο τίτλο της WBO 8 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ!

Η κατά τεκμήριο κορυφαία Ελληνίδα πυγμάχος όλων των εποχών Χριστίνα Λιναρδάτου, θα έχει την ευκαιρία 8 Φεβρουαρίου στην Αμερική να εξιλεωθεί και να πάρει πίσω τον τίτλο της WBO που της στέρησαν στην μάχη με την Katie Taylor τον Νοέμβριο.

Η αθλήτρια του Μανώλη Λαβδάκη και τους «Perseas Boxing Club» θα αγωνιστεί σε πολύ μεγάλο event των Team Empire Management και DiBella Entertainment στην περιοχή της Βόρεια Ιντιάνα.

Η ‘Medusa’ βρίσκεται εκ νέου σε θέση διεκδίκησης της ζώνης της μιας και η Taylor άφησε τον εν λόγο τίτλο προκειμένου να κρατήσει τις ενοποιημένες ζώνες της στην lightweight κατηγορία.

Απέναντί της θα συναντήσει την εκ Γαλλίας ορμώμενη Prisca ‘Warrior’ Vicot (11-6, 2 KOs) που έχει μια σημαντικότατη καριέρα με κατακτήσεις τίτλων σε ομοσπονδίες όπως αυτές των GBU, WBF, WIBF και με εθνικούς τίτλους σε Γαλλία και Γερμανία.

Aυτό το ματς είναι η μεγαλύτερή της ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα και επιτυχία στην καριέρα της με την κατάκτηση ενός βαρύτιμου παγκόσμιου τίτλου.

Η Λιναρδάτου που μπαίνει σε αυτή την μάχη μεταξύ τους ως το μεγαλύτερο όνομα αναλογικά στην παγκόσμια πυγμαχική σκηνή, αναμένεται γνα μην αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον στόχο της επανάκτησης του τίτλου της στην WBO!

πηγή: ufight

Διαβάστε επίσης

Back to top button