Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Διπλή ανατροπή… και νίκη για τη Νέα Γιαννιτσού!

Μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Θύελλα Ροδωνιάς και μάλιστα με διπλή ανατροπή πέτυχε η Νέα Γιαννιτσού.

Μεγάλη νίκη, με διπλή ανατροπή για τη γηπεδούχο ομάδα της Ν. Γιαννιτσούς, απέναντι στην ομάδα της Ροδωνιάς, η οποία προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο τέλος πλήρωσε τα λάθη της και την ανωτερότητα των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο! Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν και 3 δοκάρια. 

Το ματς:

Μόλις στο 2΄απείλησαν οι φιλοξενούμενοι μετά τη σέντρα του Βρούβα από δεξιά, αλλά ο Πολύζος για λίγο δεν πρόλαβε με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο Ντζιαβίδας Γιάννης όμως στο 10΄έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, όταν με ωραίο σουτ σημείωσε το 0-1. Στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης στο 15΄απέναντι με τον Κορδα δεν κατάφερε να τον πλασάρει από πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 20΄με τον Λέντα απέναντι του Γκερπενή να σουτάρει, αλλά η μπάλα χτύπησε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι της Ροδωνιάς και να την μπλοκάρει στη συνέχεια ο Γκερπενής.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30΄ σε 1-1 με τον Αλατά. Στο 38΄νέο οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους σε κοντινό σουτ του Λέντα και πάλι! Οι παίκτες της Ροδωνιάς όμως στο 42΄σημείωσαν το 1-2 με απευθείας καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γαρουφαλή και οι ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Το Β΄μέρος επεφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις στο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν την πλήρη ανατροπή. Στο 62΄ο Αλατάς εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, μετά την εκτέλεση κόρνερ, με απευθείας αριστερό σουτ θα σημειώσει το 2-2, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά αφού και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη. Έτσι φτάσαμε στο 82΄και οι γηπεδούχοι μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γκερπενή και αφού η μπάλα είχε χτυπήσε στη ρίζα της αριστερής δοκού του, ήρθε ο Λέντας από κοντά να πετύχει την ανατροπή κάνοντας το 3-2. Στο 87΄οι παίκτες της Γιαννιτσούς θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή παίκτη τους από τον Γκερπενή και ο Κουτσούμπας ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Ο Γκερπενής όμως έπεσε σωστά στη γωνιά του αποκρούοντας, αλλά οι αμυντικοί του δεν ακολούθησαν την πορεία της μπάλας και ο ίδιος παίκτης στη συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 4-2.

Αρκετά καλή η διαιτησιά από  τον Τσιαβό Θ. και των βοηθών του Κομήτη και Ζαφείρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Κορδας, Κιούσης, Κοσμάς, Δερνίκας, Γιατσίδης, Γεωργίου, Αλατάς, Κουτσούμπας, Λέντας, Κατσής, Οικονόμου(70΄Κουτσολέλος

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Γκερπενής, Βρούβας, Γεωργιάδης, Κόκκοτας, Γαρουφαλής, Κότσαλης, Γεωργαλής, Γκούλτας, Σκαρής(80΄Αμούντζιας), Ντζιαβίδας Γιάννης, Πολύζος(70΄Μαντές)

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button