Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ίντερ & Έρικσεν: Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση!

Η πιο καθοριστική εβδομάδα για την υπόθεση «Έριξεν» ξεκινάει και η Ίντερ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει το πολυπόθητο «ναι» της Τοτεναμ.

Αρχικά οι «νερατζούρι» τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη για συμβόλαιο 4.5 χρόνων με ετήσιες απολαβές 8 εκ. ευρώ + μπόνους.

Στην συνέχεια οι συζητήσεις με την Τότεναμ συνεχίζονται, οι «σπερς» ζητούν 20 εκ. ευρώ, ο Μαρόττα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα μειώσει. Οι προσφορές της Ίντερ είναι δύο. Η μία είναι 10-11 εκ. ευρώ + Βεσίνο και η δεύτερη 15 εκ. ευρώ + μπόνους.

Η πρώτη μετά και την απόκτηση του Ζέντσον Φερνάντες από την Μπενφίκα μάλλον μοιάζει δύσκολη, επομένως αυτή που αναμένεται να κινηθεί ως βάση είναι η δεύτερη.

Σε δεύτερη μοίρα αλλά με «πρεσσινγκ» και σε αυτές τις πλευρές μπαίνουν οι αποκτήσεις των Ασλεϊ Γιάνγκ και Ολιβιέ Ζιρού. Για τον πρώτο η συμφωνία είναι προ των πυλών, ενώ για τον δεύτερο η απόσταση Ίντερ – Τσέλσι είναι του ενός εκατομμυρίου, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα χαλάνε οι δύο μεταγραφές.

Όσον αφορά τον Αρτούρο Βιντάλ, όλα εξαρτώνται από την απόφαση των «μπλαουγκράνα» στην μάχη Βαλβέρδε – Τσάβι. Αν ο πρώην αρχηγός των Καταλανών πάρει την θέση του Βαλβέρδε τότε ο Βιντάλ μένει στην Βαρκελώνη. Αν μείνει ο Βαλβέρδε πιθανώς να φύγει ο Βιντάλ.

πηγή: Serie A Greek Supporters

Διαβάστε επίσης

Back to top button