Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Τσιντώτας τίμησε τον κυρ Στέλιο:«Σεραφείδης» έγραφε η φανέλα του στη Λαμία!

Η σπουδαία κίνηση του Τσιντώτα στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη. #slgr #aekfc #lamiafc #Τσιντώτας #Σεραφείδης #slgrinterwetten

Η σπουδαία κίνηση του Τσιντώτα στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Στέλιο Σεραφείδη και η εικόνα του στην Cosmote TV ανήμερα του θανάτου του τα έλεγε όλα.

Από την πρώτη ημέρα που ήρθε το 2017 στην Ένωση από την Λιβαδειά, μέχρι και το τέλος της ζωής του Σεραφείδη, οι δύο τους διατηρούσαν μια ξεχωριστή σχέση. Ο «Τσίντω» πάντα τον άκουγε ευλαβικά, τον σεβόταν και τον βοηθούσε όπως και όταν μπορούσε. Μάλιστα, μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ την σεζόν 2020-21 του είχε χαρίσει την φανέλα και τον αγκάλιασε. Ο κυρ Στέλιος δεν τα ξέχασε όλα αυτά ποτέ. Και ο Έλληνας γκολκίπερ της ΑΕΚ μέχρι και το τέλος ήταν δίπλα του. Μάλιστα, αυτή την ιδιαίτερη σχέση ο Τσιντώτας την τίμησε με ξεχωριστό τρόπο μακριά από τα… φώτα.

Τι έκανε; Χωρίς να το διαφημίσει, τίμησε την μνήμη του στο ματς με τη Λαμία. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στη διαδρομή από τη φυσούνα προς τη σέντρα φορούσε φανέλα που έγραφε «Σεραφείδης». Στη συνέχεια, την έβγαλε και την είχε δίπλα του κοντά στο δοκάρι, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. ια να τον νιώθει δίπλα του, για να τον τιμήσει όπως του αρμόζει.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button