FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτούς επέλεξε ο κόσμος του ΠΑΣ Λαμία για του χρόνου!(pics)

Το LamiaSports, πριν από μία εβδομάδα σας ζήτησε να επιλέξετε ποιους ποδοσφαιριστές θα κρατούσατε αν «χτίζατε» εσείς τη νέα ομάδα του ΠΑΣ Λαμία για την επόμενη σεζόν. Και το κάνατε… Δείτε τα αποτελέσματα!

Η ψηφοφορία κράτησε για δύο εβδομάδες και είχατε να επιλέξετε απ΄όλο το ρόστερ της ομάδας της Λαμίας.

Οι ψήφοι ήταν αρκετοί, αλλά σε όλες τις κατηγορίες-θέσεις οι νικητές ήταν «ξεκάθαροι». Εκτός από τα «στανταράκια» είχαμε βέβαια και εκπλήξεις.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποιους επιλέξατε:

Τερματοφύλακες:

Για τους τερματοφύλακας είχαμε 310 ψήφους και το 56% από αυτούς το πήρε ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Δεύτερος ήταν ο Νίκος Μελίσσας με 35%, ενώ ακολούθησε ο Παναγιώτης Κατσίκας και ο Γιώργος Μπαντής.

Αμυντικοί:

Όσο αφορά τώρα τους αμυντικούς, είχαμε μία συντριπτική νίκη του Ντάνιελ Αντέτζο. Από 333 ψήφους, οι οπαδοί του ΠΑΣ Λαμία το 64% το έδωσαν στον Νιγηριανό άσσο ενώ, δεύτερος ήταν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος με 13% και τρίτος ο Ανέστης Αναστασιάδης με 10%.

Μέσοι:

Η πρώτη «μάχη» στους ψήφους, έγινε για τη θέση του μέσου. Οι ψήφοι ήταν 309 στο σύνολο και το μεγαλύτερο μερίδιο με 39% το πήρε ο Ελίνι Δημούτσος. Δεύτερος, κάνοντας την έκπληξη είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο με 24% ενώ ο Μάρκο Μπλάζιτς ήρθε τρίτος με 19% των ψήφων.

Μεσοεπιθετικοί:

Και ενώ στους ανασταλτικούς μέσους είχαμε ένα ντέρμπι… στους μεσοεπιθετικούς έχουμε ξεκάθαρο νικητή. Οι ψήφοι ήταν 323 και ο Φακούντο Μπερτόλιο πήρε το 73% του συνόλου. Το μεγαλύτερο ποσοστό που θα δούμε στην ψηφοφορία αυτή.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Πίτι με 9%, ενώ τρίτος κάνοντας την έκπληξη ήρθε ο Γιώργος Λαμπρόπουλος με 7%.

Επιθετικοί:

Και περνάμε στη θέση του επιθετικού, όπου και εδώ είχαμε «μάχη σώμα με σώμα».

Οι ψήφοι ήταν 298 στο σύνολο και πρώτος με 51% αναδείχθηκε ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος κέρδισε το φαβορί Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος κατάφερε να πάρει το 35%.

Τρίτος, ο Λαμιώτης Νίκος Τσούκαλος με 12%

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button