Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φουλάρει η Νάπολι για Τσιμίκα, αλλά…

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Νάπολι πως θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Κώστα Τσιμίκα, όμως ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν παραχωρεί τον παίκτη με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Στο προσκήνιο παραμένει το «ζεστό» ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα.

Οι «παρτενοπέι», σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ιταλικά Μέσα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού και να καταθέσουν επίσημη – ίσως και την οριστική τους πρόταση – για την απόκτηση του διεθνούς μπακ-χαφ.

Ο Έλληνας άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή των Ναπολιτάνων, Κριστιάνο Τζιουντόλι, ενώ σύμφωνος για τη μεταγραφή είναι και ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ωστόσο, για να προχωρήσει στην κίνησή της η Νάπολι θέλει πρώτα να αποχωρήσει ο Φαουζί Γκουλάμ, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στη Γαλλία και θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στο «Σαν Πάολο».

Οι Ιταλοί δεν προτίθενται να δώσουν σε καμία περίπτωση τα 15+ εκατ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Τσιμίκα, κάτι που έχει καταστήσει σαφές σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Μένει να φανεί το πρέσινγκ που θα ασκήσουν οι «παρτενοπέι» στους Πειραιώτες και φυσικά η επιθυμία του Τσιμίκα, αν θέλει δηλαδή ο ίδιος να αποχωρήσει τώρα από τον Ολυμπιακό και να πάει στην Ιταλία.

Κάτι που αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν τον απασχολεί και δείχνει 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι επόμενες μέρες θεωρούνται καθοριστικές και στην Ιταλία εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι η Νάπολι θα καταφέρει να κάνει τελικά δικό της τον διεθνή άσο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button