Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός σε επαφές με την Σοσό για Μολό

Ο Γιοάν Μολό αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι (ως τον Ιούνιο του 2021) με πολλές προσδοκίες λόγω των προσόντων του και των δεδομένων ποιοτικών χαρακτηριστικών του, αλλά και με αρκετούς «αστερίσκους» εξαιτίας του «ιδιαίτερου» χαρακτήρα του.

Το δεύτερο στοιχείο, ωστόσο, δεν άργησε να βγει στο… προσκήνιο, με αποκορύφωμα το επεισόδιο που είχε με τον Γιώργο Δώνη στις 4 Οκτωβρίου, την παραμονή του αγώνα με την Ξάνθη. Έκτοτε ο Γάλλος εξτρέμ δεν δημιούργησε ξανά πρόβλημα, όμως από την άλλη δεν κατάφερε ποτέ να «μπει» στο κλίμα και τη φιλοσοφία του «τριφυλλιού».

Δεν «έπιασε», δεν βοήθησε κι από ένα σημείο και μετά μοιραία τέθηκε εκτός πλάνων του Δώνη, μπαίνοντας σε διαδικασία αναζήτησης νέου συλλόγου. Του δωδέκατου στην πολυτάραχη καριέρα του. Κι ο ίδιος ο Μολό άλλωστε, δεν επιθυμούσε να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του και να μένει «ανενεργός» και γι’ αυτό από τις αρχές Δεκεμβρίου ζήτησε από το (νέο) ατζέντη του να «ψαχτεί» κυρίως στην γαλλική αγορά, για να βρει τον επόμενο προορισμό του και να λύσει συμβιβαστικά το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Από τη Γαλλία, καταπώς φαίνεται, θα έρθει και η «λύση» για όλους, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Σοσό (9η με 28 βαθμούς, στην εφετινή Ligue 2) στην οποία ο Μολό αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν -έχοντας μία μάλλον ικανοποιητική παρουσία- είναι σε ανοικτή γραμμή πλέον με τον ατζέντη του 30χρονου εξτρέμ για να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό της.

Το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον Μολό, αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του προπονητή της Σοσό, Ομάρ Νταφ στην ιστοσελίδα «France Bleu Belfort Montbéliard», όπου επισήμανε πως «…ο Μολό είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας έδωσε πολλά στο διάστημα που έμεινε μαζί μας την περσινή σεζόν». Την ίδια ώρα, ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Τομάς Ντενιό το πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς όχι μόνο επιβεβαίωσε το θέμα, αλλά αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον για το Γάλλο μεσοεπιθετικό και από την (ουραγό της Ligue 2) Ορλεάν.

«Ο Μολό δεν αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό και θέλει να γυρίσει στη Σοσό. Εχει δείξει ενδιαφέρον και η Ορλεάν, θα δούμε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντενιό στην ίδια ιστοσελίδα…

Διαβάστε επίσης

Back to top button