Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τεσσάρα» και τρίτη θέση για τον Εργοτέλη!(vid)

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής του κρητικού ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 4-2 στα Χανιά του Πλατανιά, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά ο Εργοτέλης, ο οποίος έφυγε από τα Χανιά πετυχαίνοντας την πιο επιβλητική του εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή, η οποία μπήκε πιο δραστήρια στο ματς και μόλις στο 9΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή, με το σουτ του Ροβίθη να φεύγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Μαντζάρη.

Με το πέρας της ώρας οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου ενέτεινα την πίεση τους στα καρέ των Χανιωτών, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Αυτό ήρθε στο 22΄, όταν ο Ροβίθης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος από τον Νιαυραδάκη, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 0-1. Ο Πλατανιάς μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ο Κωστίκος όμως στο 27΄δεν κατάφερε να βρει όπως ήθελε την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα του Καλογεράκη.

Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 34΄ με το μονοκόμματο σουτ του Μπουτσάκη να κάνει το 0-2, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο.Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν το γκολ, που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Αυτό ήρθε στο 58΄, με το διαγώνιο σουτ του Λεϊρία να καταλήγει στα δίχτυα του Καλογεράκη και να κάνει το 1-2.

Ωστόσο η απάντηση από πλευράς Εργοτέλη ήταν άμεση, καθώς ο Μπουρσέλης στο 64΄ με σουτ έκανε το 1-3… Στο 92΄ ο Έφορντ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς έκανε το 1-4, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Γιάννη Τάτση ήταν να μειώσουν σε 2-4 με τον Λουκίνα στο αμέσως επόμενο λεπτό αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πογιατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62′ Παπαδόπουλος), Σμυρνάκης, Λεϊρία, Νιαυραδάκης (71′ Πουρζιτίδης), Κωστίκος (46′ Ουές), Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης (69′ Κοιλιάρας), Μπότε, Μπρους, Μπουτσάκης (79′ Πέιος), Τσέλιος (62′ Μπουρσέλης), Μπαράτα, Έφορντ, Ροβίθης

Διαβάστε επίσης

Back to top button