Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Γουλβς με πόσο ρεκόρ ο Ποντένσε!

Η Γουλβς έκανε πρόταση για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε που έφτανε σε επίπεδα δυσθεώρητα.

Η Γουλβς έκανε πρόταση για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε που έφτανε σε επίπεδα δυσθεώρητα.

Λογικό κι επόμενο ήταν ο Ολυμπιακός να δώσει τη συγκατάθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, το deal έκλεισε οριστικά για την αγγλική ομάδα.

Αγγλικό δημοσίευμα οπού είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο ανέφερε πως η συμφωνία θα κλείσει στα 25 εκατ. ευρώ.

Οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για 25 εκατ. λίρες, ήτοι κοντά 30 εκατ. ευρώ, είναι και οι σωστές. Σε αυτό το ποσό Ολυμπιακός και Γουλβς έδωσαν τα χέρια με βάση τα στοιχεία που συλλέξαμε.

Στο Sportime είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και το μεταφέρουμε πως το deal έχει κλείσει και με… τζίφρες. Χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα αν τα χαρτιά υπεγράφησαν από τον ίδιο τον Μέντες ή κάποιον συνεργάτη του.

Σε κάθε περίπτωση το ποσό καθιστά τον Ποντένσε την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Ολυμπιακού. Με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν στα ταμεία τους το μεγαλύτερο μέρος από το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και επισήμως η συμφωνία των δύο πλευρών. Άμεσα αναμένεται στην Αγγλία και ο Πορτογάλος παίκτης για να περάσει εργομετρικά και να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ο Ντάνιελ Ποντένσε πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γουλβς.

Οι εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο στα προκριματικά όσο και στους ομίλους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο limit up της αξίας του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button