ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Λιθοαίν ήταν… και πάει!»

Το «Τρίο Μπελκάντο» ήταν το πρώτο που σας είχε αποκαλύψει την περίπτωση του Ντέιβις Επασί για τον ΠΑΣ Λαμία, όπως επίσης ήταν το πρώτο που σας ενημερώσε ότι η ομάδα της Φθιώτιδας θα κινηθεί για γκολκίπερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μάλιστα από την ισπανική αγορά.

Και ήρθε τώρα το SDNA, για να μας συμπληρώσει και επί της ουσίας να «κάψει» την περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα Ραούλ Λιθοαίν…

Θυμηθείτε τι είχε αποκαλύψει το «Τρίο Μπελκάντο», ενώ διαβάστε πιο κάτω το άρθρο του SDNA και του Κώστα Πλιάτσικα για την περίπτωση του Ισπανού πορτιέρο!

Για την ενίσχυση στον «άσο» κινείται η Λαμία απ΄το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Και μία από τις περιπτώσεις που εξετάστηκε με ενδιαφέρον ήταν και του Ραούλ Λιθοαίν.

Κι αν το όνομά του κάτι σας…λέει, να θυμίσουμε πως πρόκειται για τον Ισπανό κίπερ ο οποίος κέντρισε την προσοχή του Άρη τον περασμένο Νοέμβριο και υπήρξαν συζητήσεις για την μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την Αλκορκόν το καλοκαίρι του ΄19 κι έχει παίξει επίσης στη Λας Πάλμας στην πορεία δεν τα βρήκε με τους «κίτρινους» για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ούτε όμως το δεύτερο focus ελληνικής ομάδας, αποδείχτηκε της μεταγραφικής μοίρας γραφτό να τον φέρει στη χώρα μας.

Στη Λαμία έκανε…γκελ το βιογραφικό του μαζί με τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για λογαριασμό του, ωστόσο το κόστος της μεταγραφής ξεπερνά τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Φθιώτες για την προσθήκη νέου τερματοφύλακα στο ρόστερ.

Λιθοαίν ήταν και…πάει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button