Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Έχουμε πουλήσει τον Αραούχο, δεν μπορούμε να πούμε σε ποια ομάδα»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο Σέρχιο Αραούχο έχει ήδη πουληθεί αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει σε ποια ομάδα.

Βάζει… φωτιές ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

Σε δηλώσεις του σε ισπανικά Μέσα, ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ υποστήριξε πως το deal με την Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο έχει χαλάσει και δεν θα πραγματοποιηθεί.

Την ίδια ώρα, όμως, υποστηρίζει πως ο Αργεντινός επιθετικός έχει πουληθεί σε κάποια ομάδα, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει ποια είναι αυτή. Δεν αποκλείεται το όνομα τού Σέρχιο Αραούχο, πάντως, να… παίξει ξανά για την ΑΕΚ ειδικά εάν οι «κιτρινόμαυροι» πουλήσουν τον Νέλσον Ολιβέιρα.

«Τον θεωρούσαμε κλεισμένο σε μια ομάδα. Ομως άλλαξαν τα δεδομένα σε κάποια πράγματα και αποφασίσαμε να μην δεχθούμε να τον πουλήσουμε. Κάτι μπορεί να αλλάξει μία φορά, όχι περισσότερες. Ηταν να πάει στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, όμως δεν τήρησαν όσα είχαν πει στον Μανόλο. Δεν θα δεχθούμε αυτή τη διαπραγμάτευση. Τελικά τον πουλήσαμε σε άλλη ομάδα, την οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Είναι πώληση», ανέφερε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button