Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Εμπαγιέ Ντιάν!

Μία περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του 31χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού, Εμπαγιέ Ντιάν.

Μία περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του 31χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού, Εμπαγιέ Ντιάν.

Αρέσουν τα στοιχεία του σε πρώτη φάση αλλά…

Φαίνεται πως η υπόθεση για τον βασικό επιθετικό της νέας σεζόν φθάνει στο τέλος της καθώς οι ασπρόμαυροι έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» της επίθεσης και αναμένουν την προφορική συμφωνία… Προφανώς, όσο το θέμα παραμένει ανοιχτό, υπάρχουν και άλλα ονόματα που εξετάζονται σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η βασική επιλογή και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο 31χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός, Εμπαγιέ Ντιάν, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, έχοντας αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Καραγκουμρούκ.

Ο 31χρονος επιθετικός έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν στην Τουρκία με 25 γκολ και 6 ασίστ σε συνολικά 35 αναμετρήσεις. Ο Ντιανέ ειναι γεννημένος στο Ντακάρ αλλά είναι ένας κοσμογυρισμένος επιθετικός, αρχίζοντας την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γιουβέντους. Εκεί έμεινε ως το 2015 όταν και πωλήθηκε αντί του ποσού του 1.500.000 ευρώ στην ουγγρική Ουίπεστ, έχοντας ενδιάμεσα δανεισμούς σε Λιρς, Αζαξιό, Αλ Σαμπάμπ και Βέστερλο.

Από την Ουίπεστ μέσα σε ένα χρονο βρέθηκε στην Κίνα και στην Τιανζίν Τεντά, ενώ τον Γενάρη του 2018 έμεινε ελεύθερος από την κινεζική ομάδα και εντάχθηκε στην Κασίμπασα. Μέσα σε έναν χρόνο, πήρε μεταγραφή αξίας 13.000.000 ευρώ στην Γαλατασαράι τον Γενάρη του 2019. Από το 2019 στην Γαλατά, ο Ντιανέ είχε τρεις δανεισμούς σε Κλαμπ Μπριζ και Γουέστ Μπρομ.

Το περασμένο καλοκαίρι γύρισε στην Γαλατά, ήταν εκτός πλάνων και παρέμεινε στην Τουρκία πηγαίνοντας στην Καραγκιουμρούκ, όπου αναδείχθηκε μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος και όντας ο δεύτερος σκόρ, με 23 γκολ με μόνο τον Βαλένσια της Φενέρ να ειναι από πανω του που σκόραρε 29 γκολ.

Τον «τσεκάρει» ο ΠΑΟΚ αλλά…

Η περίπτωσή του έχει φτάσει και στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου και εξετάζεται από τους Θεσσαλονικείς. Σε πρώτη φάση αρέσουν τα στοιχεία του, ωστόσο, είναι μία υπόθεση που ακόμη δεν βρίσκεται σε βασικό πλάνο καθώς αποτελεί άλλος προτεραιότητα. Το βέβαιο είναι πως οι «ζυμώσεις» συνεχίζονται και άμεσα αναμένονται εξελίξεις…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button