Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τρίο Μπελκάντο: Τηλεφωνική παρέμβαση από τον πρόεδρο του Ο.Φ Ηράκλειας Θ. Γεωργούση!(audio)

Στη χθεσινή εκπομπή του «Τρίο Μπελκάντο» στο Ράδιο Λαμία, είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον επί 16 χρόνια πρόεδρο του Ο.Φ Ηράκλειας, Θανάση Γεωργούση. Ακούστε τι δήλωσε για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕ Εχιναίων, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας έχουν τραβήξει τα βλέματα σχεδόν όλων των ποδοσφαιρόφιλων της περιοχής μας και το «Τρίο Μπελκάντο», έχοντας ως πρώτο μέλημα την καταγραφή όλων των γεγονότων αλλά και των απόψεων, φιλοξένησε στην χθεσινή του εκπομπή, τον πρόεδρο του Ο.Φ Ηράκλειας, Θανάση Γεωργούση.

Ο κ. Γεωργούσης, θέλησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Ράδιο Λαμία, σχολιάζοντας και τα διαιτητικά παράπονα που είχε η ομάδα του από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕ Εχιναίων, όπως επίσης και τις εξελίξεις και αλλαγές στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος της Ηράκλειας αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ομάδα που επιθυμεί να λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΦ, το κόστος που απαιτείται να δοθεί για τη συμμετοχή ενός συλλόγου στη Β΄Φθιώτιδας ενώ είπε την γνώμη του και για την υπόθεση Πανουργιάς Παπαϊωάννου και την εμπλοκή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, στο τοπικό ποδόσφαιρο και την Ένωση.

Ακούστε τη συνέντευξη στο 1:10:40

Διαβάστε επίσης

Back to top button