Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δίνει 30 εκατ. λίρες για έναν 16χρονο η Γιουνάιτεντ!

Πρόταση ύψους 30 εκατ. λιρών έχει καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μπέρμιγχαμ για τον μόλις 16 ετών μέσο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος δεν έχει καν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κατευθείαν στα βαθιά επιθυμεί να ρίξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αφού πρώτα τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με το «Sky Sport», οι ιθύνοντες των Κόκκινων Διαβόλων έχουν ήδη καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων λιρών για τον μόλις 16χρονο κεντρικό χαφ της Μπέρμιγχαμ, ο οποίος ακόμα αμοίβεται με το μίνιμουμ των 145 λιρών την εβδομάδα, καθώς πρόκειται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το ερχόμενο καλοκαίρι!

Από την άλλη, το νεαρό της ηλικίας ξεγελά στην περίπτωση του, αφού το wonderkid του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν έχει χάσει ματς από τις 25 Αυγούστου ως σήμερα στην Championship, πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 γκολ σε 25 συμμετοχές.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ πέρα από τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα στο μεταγραφικό παζάρι, επιθυμεί διακαώς να εξασφαλίσει τον νεαρό χαφ (ύψους 1,80μ), ταυτίζοντας τον με την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή για 16χρονο στην ιστορία (μετά τον Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης στα 39 εκατ. λίρες).

Διαβάστε επίσης

Back to top button