Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Μάκαμπι: Ανακοίνωσε τον Στάνταμαϊρ

Παίκτης της Μακάμπι είναι πλέον ο Αμάρε Στάνταμαϊρ, με την ομάδα του Ισραήλ να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ θα αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι.

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών από το Ισραήλ, η “ομάδα του λαού” ανακοίνωσε την απόκτηση του άλλοτε ΝΒΑερ με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Betατζής

Ο Στάνταμαϊρ ξεκίνησε την σεζόν στην Κίνα, πριν αποχωρήσει με στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό, εστίασε τις προσπάθειές του στο να βρει δουλειά στην Ευρώπη και αφού πρώτα το όνομά του συνδέθηκε από το Ισραήλ με τον Παναθηναϊκό (χωρίς να έχει βάση η είδηση, τελικά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι.

Η αλήθεια είναι ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες η Μακάμπι δεν θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση. Με τους τραυματισμούς όμως να διαδέχονται ο ένας τον άλλο – αφού ήδη έχουν τεθεί εκτός δράσης οι Γουόλτερς. Ντι Μπαρτολομέο, Κάσπι, Ζούσμαν και Μπλακ – η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είχε πλέον άλλη επιλογή. Ο λόγος ωστόσο που επιλέχθηκε ο άλλοτε ΝΒΑερ είναι και πρακτικός, αφού είναι κάτοχος διαβατηρίου του Ισραήλ και δεν πιάνει θέση ξένου στο πρωτάθλημα, με τη Μακάμπι να το έχει ανάγκη αυτό, αφού μετά τους τραυματισμούς των Ντι Μπαρτολομέο, Ζούσμαν και Κάσπι είχε… ξεμείνει από γηγενείς παίκτες.

πηγή: Sport-24

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Close
Back to top button
Close