ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Χάλασε” την τελευταία στιγμή του Επασί!

Άσχημα τα νέα για Επασί και ΠΑΣ Λαμία... "Χάλασε" κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του...

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος /Lamiara. Gr

Επασί τέλος για την Λαμία! Αν και μέχρι πριν λίγες ώρες η μεταγραφή του Γάλλου τερματοφύλακα στην ομάδα μας θεωρείτω τελειωμένη μιας και η Λαμία με τον Λεβαδειακό είχαν έρθει σε συμφωνία από χθες το βράδυ για να βρεθεί η χρυσή τομή λόγω της ρήτρας που είχε ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα της Βοιωτίας, τελικά, υπήρξε ανατροπή και η Λαμία πάει για άλλα!

Betατζής

Η Λαμία από τη στιγμή που ο Επασί έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Για αυτό είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” του Ράδιο Λαμία εδώ και περίπου ένα μήνα.

Ο Γάλλος βρέθηκε στη Λαμία, είχε μια πρώτη κουβέντα με την ομάδα και στη συνέχεια αποχώρησε για την πατρίδα του. Χθες, σας ενημερώσαμε πρώτοι, πως ο Επασί βρίσκεται στη Λαμία για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση σου, ωστόσο αν και έφτασε μια ανάσα από το να φορέσει τα κυανόλευκα, τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Ο λόγος είναι η ρήτρα που έχει βάλει η πρώην ομάδα του στον ποδοσφαιριστή, κάτι για το οποίο οι δύο διοικήσεις είχαν αλλεπάλληλες συζητήσεις από χθες. Και εκεί που όλα έδειχναν συμφωνία, τελικά η πλευρά του Λεβαδειακού φέρεται σύμφωνα με διοικητικές πηγές να αναίρεσε τα συμφωνηθέντα!

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να δοθεί ένα ποσό (αισθητά μικρότερο από ότι είχε διαρρεύσει χθες) σε 3 δόσεις προκειμένου, ο παίκτης τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα μας, ωστόσο την τελευταία στιγμή η πλευρά του Λεβαδειακού αξίωσε cash το σύνολο του ποσού με αποτέλεσμα να κλείσει το κεφάλαιο Επασί για την Λαμία αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά!

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Close
Back to top button
Close