ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Χάλασε” την τελευταία στιγμή του Επασί!

Άσχημα τα νέα για Επασί και ΠΑΣ Λαμία... "Χάλασε" κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του...

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος /Lamiara. Gr

Επασί τέλος για την Λαμία! Αν και μέχρι πριν λίγες ώρες η μεταγραφή του Γάλλου τερματοφύλακα στην ομάδα μας θεωρείτω τελειωμένη μιας και η Λαμία με τον Λεβαδειακό είχαν έρθει σε συμφωνία από χθες το βράδυ για να βρεθεί η χρυσή τομή λόγω της ρήτρας που είχε ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα της Βοιωτίας, τελικά, υπήρξε ανατροπή και η Λαμία πάει για άλλα!

Η Λαμία από τη στιγμή που ο Επασί έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Για αυτό είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” του Ράδιο Λαμία εδώ και περίπου ένα μήνα.

Ο Γάλλος βρέθηκε στη Λαμία, είχε μια πρώτη κουβέντα με την ομάδα και στη συνέχεια αποχώρησε για την πατρίδα του. Χθες, σας ενημερώσαμε πρώτοι, πως ο Επασί βρίσκεται στη Λαμία για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση σου, ωστόσο αν και έφτασε μια ανάσα από το να φορέσει τα κυανόλευκα, τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Ο λόγος είναι η ρήτρα που έχει βάλει η πρώην ομάδα του στον ποδοσφαιριστή, κάτι για το οποίο οι δύο διοικήσεις είχαν αλλεπάλληλες συζητήσεις από χθες. Και εκεί που όλα έδειχναν συμφωνία, τελικά η πλευρά του Λεβαδειακού φέρεται σύμφωνα με διοικητικές πηγές να αναίρεσε τα συμφωνηθέντα!

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να δοθεί ένα ποσό (αισθητά μικρότερο από ότι είχε διαρρεύσει χθες) σε 3 δόσεις προκειμένου, ο παίκτης τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα μας, ωστόσο την τελευταία στιγμή η πλευρά του Λεβαδειακού αξίωσε cash το σύνολο του ποσού με αποτέλεσμα να κλείσει το κεφάλαιο Επασί για την Λαμία αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά!

Διαβάστε επίσης

Back to top button